(085) 079 55 55

Updates en NIEUWS bij Letswurk

Nieuwe collega bij letswurk!!!!

Ik ben Rob van der Waal en ik ben 41 jaar oud. Met 25 jaar werkervaring en deskundigheid in de technische sector vervul ik mijn rol als Recruiter bij Letswurk. Naast mijn werk waar ik veel passie uithaal ben ik veel te vinden in de gym, speel ik actief padel in competitieverband om heerlijk fit te blijven.

Als Recruiter wil ik helpen om geschikte arbeidskrachten te begeleiden naar de baan die ze verdienen, met de nodige aandacht en zorg. Naast de focus van Letswurk op geluk, streef ik er ook naar om dit te realiseren. Dit vereist samenwerking met ondernemers en kandidaten die duurzaam werk en kansen voor iedereen erkennen. Naast de bemiddeling vind ik het belangrijk om een perfecte match te maken tussen ondernemers en kandidaten, hierin is diepgang in de gesprekken die ik voer met beide partijen een must voor mij om zo de perfecte match voor zowel opdrachtgever als kandidaat te kunnen realiseren.

Ik richt me binnen Letswurk vooral op de Automotivebranche, en binnen deze branche bemiddel ik van Bandenmonteur tot aan een Aftersales Manager met een uitstap richting de sales. Dat voor mij een mooi iets om op met het inhoudsniveau, het procedureniveau, het interactieniveau en het emotionele niveau te kunnen communiceren.

Mocht je kennis willen maken, bel me op 06-14693732 of per email rob@letswurk.nl

Ik kijk uit naar jouw reactie en ga uit van een leuke samenwerking met jullie!

Met vriendelijke groeten, Rob

Wij gaan Verhuizen

09 december 2021

Letswurk gaat verhuizen! Letswurk was gevestigd aan Liesveld 4B in Vlaardingen maar zal per 10 december 2021 verhuizen naar de Strandweg 32 in Hoek van Holland.

Meer lezen

Gegevens

Strandweg 32
3151 HV Hoek van Holland
(085) 079 55 55
info@letswurk.nl

Stel een vraag