Ben je opdrachtgever?

Hieronder vind je meer informatie per branche.

Ben je opdracht-
gever?

Hieronder vind je meer informatie voor opdrachtgevers!

opdrachtgever?

Hieronder vind je meer informatie per branche.

Voor de opdrachtgever 

Hieronder vind je meer informatie per branche.

opdrachtgevers op de arbeidsmarkt

Het vinden van medewerkers is in de huidige krappe arbeidsmarkt een hele uitdaging. Onze overtuiging dat íédereen een baan verdient zorgt ervoor dat wij creatief zijn in het bedenken van oplossingen voor de invulling van uw vacatures. Onze ruime ervaring helpt ons met u mee te kunnen denken en u gedegen te kunnen adviseren. Letswurk heeft aandacht voor uw wensen, is duidelijk in haar communicatie, zoekt snel de oplossing voor u en doet dat met lef. Neem contact op met ons en wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Branches

Wij zijn actief in een zestal branches, hieronder ziet u een korte  omschrijving per branche.

Techniek

Als u binnen de techniek op zoek bent naar personeel dan weet u als geen ander hoe belangrijk gekwalificeerd personeel is. Of het nu gaat om een elektromonteur, beveiligingsmonteur, werkvoorbereider of projectleider, vakmensen met ervaring zijn schaars en tevens noodzakelijk. Met onze ervaring binnen de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, industrie en procesindustrie, ondersteunen wij al jaren onze opdrachtgevers in het vinden van gekwalificeerd personeel. Wat wij belangrijk vinden is aandacht geven aan wat voor u belangrijk is.                                                                            

Administratieve ondersteuning

In elke branche is het ontzorgen op het gebied van administratieve ondersteuning van groot belang. De secretaresse of administratief medewerker heeft vaak een spilfunctie. Ook de receptioniste, die het eerste gezicht is van de organisatie, de stem die u vriendelijk toespreekt en de post dagelijks persoonlijk even langs brengt, is goud waard. Zoekt u tijdelijke opvang van werkzaamheden vanwege een zieke medewerker of bent u juist op zoek naar die vaste secretaresse die aan één woord genoeg heeft? Letswurk denkt met u mee en adviseert u in passende oplossingen. 

Commercie

Bent u op zoek naar een accountmanager, commercieel binnendienstmedewerker, winkelverkoper of misschien wel een recruiter? Letswurk snapt wat belangrijk is in een commerciële functie. Natuurlijk is specifieke branchekennis bijvoorbeeld in de techniek van belang, maar dat hebben wij dan ook. Zoekt u een communicatief sterk, analytisch en klantgerichte medewerker? Deze eigenschappen passen goed in een commerciële baan en wij zoeken voor u de medewerker met deze eigenschappen en daarbij de instelling en motivatie die u belangrijk vindt.

Logistiek

Van magazijnmedewerker tot heftruckchauffeur en orderpicker tot postsorteerder; allemaal functies binnen de logistiek. U bent misschien wel op zoek naar tijdelijk personeel vanwege een piek in de werkzaamheden. Of uw huidige magazijnmedewerker krijgt een andere functie en moet vervangen worden. Letswurk werkt ook veel samen met UWV en gemeente voor het omscholen en opleiden van personeel naar ander werk. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Letswurk? Neem contact met ons op via 085 - 079 55 55 en wij leggen u graag uit wat Letswurk voor u kan betekenen.

Automotive

Als u personeel zoekt binnen de automotive, dan kan Letswurk u helpen deze te vinden. Deze branche omvat een breed scala aan functies. APK keurmeester, autoverkoper, bandenmonteur en chef werkplaats zijn misschien wel de vacatures die u nu heeft. Letswurk durft creatief te zijn in het oplossen van uw personeelsvraagstuk. Natuurlijk altijd in overleg en passend in uw organisatie. Wij zijn benieuwd naar wat u belangrijk vindt en hoe wij u van dienst kunnen zijn in het vinden van personeel.                                                                                                         

Productie

Flexibel personeel vinden binnen de productie vergt vaak veel aandacht. Het werken in ploegen en een omgeving waar veiligheid vaak van belang is, maakt dat het vinden van geschikt personeel een uitdaging kan zijn. Letswurk gaat graag de uitdaging aan! Of het nu gaat om een productiemedewerker, operator, teamleider of kwaliteitsmedewerker, Letswurk weet de juiste mensen te koppelen aan uw vacatures. Omdat wij geloven dat iedereen een baan verdient werken wij ook graag samen met talenten die met uw en onze extra aandacht de beste match voor u kan zijn. Wij vertellen u hier graag meer over. 

direct een vacature plaatsen