ACCOUNTMANAGER AUTOMOTIVE

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Dealerbedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Ref: AM062
Salaris: € 2600,- tot € 5000,-

Ben jij gepassioneerd door gerenommeerde merken en wil je graag de zakelijke markt veroveren? Heb je ervaring als Accountmanager in de autobranche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

In een vestiging in regio Rotterdam zijn we voor één van onze grotere opdrachtgevers op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Automotive voor de zakelijke markt. Samen met je collega accountmanager ga je exclusief aan de slag voor een hoog segment merk en richt je je specifiek op de zakelijke klant in de regio Groot Rotterdam. Je collega neemt het Groene Hart voor zijn rekening, waardoor jullie elkaar versterken. Als drijvende kracht achter zowel bestaande als nieuwe business in jouw rayon, is het jouw verantwoordelijkheid om je netwerk en klantenkring verder uit te bouwen. Je taken omvatten onder andere: 

 • Het genereren van nieuwe zakelijke kansen
 • Onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties met behulp van SLA-beheer
 • Opstellen van offertes en calculaties

Functie-eisen:

In deze zelfstandige rol is het cruciaal dat je een natuurlijke ondernemersmentaliteit hebt. Je toont initiatief in je werk en hebt de drive om succesvol te zijn. Als gesprekspartner ben je in staat op alle niveaus een klik te maken en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Ervaring met accountmanagement in de Automotive of mobiliteitssector is een grote pré, omdat jij als mobiliteitsadviseur klanten met jouw expertise weet te ontzorgen. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (key) accountmanager in de buitendienst, bij voorkeur in een autobedrijf
 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring
 • Beschikbaar voor een fulltime dienstverband

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

We bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie en stimuleren jouw ontwikkeling en doorgroei. Daarnaast omvat ons aanbod onder andere: 

 • € 2600,- tot € 5000,-
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een zakelijke auto die ook privé mag worden gebruikt
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Wekelijkse trainingen vanuit de Dealer
 • Deelname aan trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • Een boeiende functie binnen een snelgroeiende organisatie

Interesse:
Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."