ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AUTOMOTIVE

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Ref: AM058
Salaris: € 2200,- tot € 2600,-

Ben je op zoek naar een boeiende positie binnen de leasewereld en beschik je over uitstekende administratieve vaardigheden? Heb je een proactieve instelling en ben je bereid een extra inspanning te leveren voor de klant? Dan zou jij wel eens degene kunnen zijn die we zoeken!

Bij één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker om de contractafdeling te versterken.

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

In deze rol ben je samen met je team verantwoordelijk voor alle administratieve aspecten met betrekking tot de leasecontracten van onze klanten. Hierbij gaat het om het gehele proces dat ervoor zorgt dat een klant zorgeloos in zijn nieuwe auto kan stappen, inclusief tanken of opladen en het regelen van de verzekering. Bovendien kunnen situaties zich voordoen waarin de bestuurder van een voertuig verandert of andere wijzigingen in het contract moeten worden doorgevoerd, en jij pakt dit natuurlijk zo snel mogelijk op! Tegelijkertijd handel je vragen af per e-mail of telefoon en streef je ernaar onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen door de beste oplossingen te vinden en deze nauwkeurig in ons systeem te verwerken. Je hebt dagelijks contact met collega's, klanten en leveranciers, waardoor de functie zeer afwisselend en uitdagend is. Kortom, elke dag brengt nieuwe taken en uitdagingen met zich mee! Enkele andere mogelijke werkzaamheden kunnen zijn:

 • Controleren en verwerken van wijzigingen in berijders

 • Afhandelen van inkomende telefoongesprekken met diverse vragen van zowel klanten als bestuurders

 • Verwerken van contractbeëindigingen, contractoverdrachten en contractaanpassingen

Functie-eisen:

Deze functie past perfect bij jou als je uitblinkt in administratieve taken, nauwkeurig werkt, een proactieve instelling hebt en goed zelfstandig kunt opereren. Hoewel ervaring in een vergelijkbare rol een pluspunt is, is dit geen strikte vereiste. Het is essentieel dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt, zodat klantcontact voor jou geen enkel probleem vormt. Daarnaast dien je minimaal te beschikken over:

 • Je hebt minimaal een MBO – 4 diploma

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 • Je bent representatief en communicatief vaardig

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

Wij bieden jou een functie met veel verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie, die je zelfstandig kunt uitvoeren.  
Jouw ontwikkeling en doorgroei zijn voor ons belangrijk, en daar willen we in investeren. Daarnaast ontvang je:

 • € 2200,- tot € 2600,-

 • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste gereden kilometer

 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen, opleidingen en cursussen naar keuze

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op auto's, onderhoudsbeurten en autoverzekeringen voor jouw hele gezin

 • Samenwerken in een plezierig en gezellig team binnen een ambitieuze organisatie

 • Werken binnen een leuk en gezellig team bij een ambitieuze organisatie

Interesse:

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."