AFTERSALES MANAGER AUTOMOTIVE

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Dealerbedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Vlaardingen Ref: AM063
Salaris: € 2750,- tot € 5000,-

Heb je ervaring in de Automotive en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Ben je bekend met Aftersales en lijkt het je interessant om jouw team hierin verder te ontwikkelen en aan te sturen? Lees dan verder!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Aftersales Manager ben je de rechterhand van de vestigingsdirecteur, met een specialisatie in aftersales. Je hebt de verantwoordelijkheid over het magazijn, de werkplaats en de serviceadviseurs, met de nadruk op het team van 5 serviceadviseurs. Samen streven jullie ernaar om klanten die voor auto-onderhoud komen, uitstekend te helpen, zodat ze tevreden en met een glimlach de showroom verlaten. Dit bereik je door doelen te stellen, deze te bewaken en waar nodig bij te sturen. Je stuurt je collega’s aan, coacht hen en zorgt ervoor dat zij een uitstekende service bieden, waarmee de klantverwachting wordt overtroffen. Uiteraard ben je bereid om bij te springen aan de balie wanneer het druk is. Andere taken zijn onder meer: 

 • Motiveren, coachen en ontwikkelen van het team
 • Correct afhandelen en opvolgen van klachten met betrekking tot aftersales
 • Zorgdragen voor uitstekende klanttevredenheid en indien nodig actie ondernemen ter verbetering

Functie-eisen:

Deze functie is niet voor iedereen weggelegd. Ervaring binnen de Automotive is een vereiste, bij voorkeur als servicemanager. Als je echter als serviceadviseur werkt en klaar bent voor de volgende stap, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je alles weet over klanttevredenheid en in staat bent onze klanten een uitstekende service te bieden. Daarnaast ben je stressbestendig en behoud je het overzicht, ongeacht de drukte aan de balie. Verder beschik je over: 

 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de Automotive
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:
We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel doorgroeimogelijkheden. Wie weet ben jij wel onze nieuwe eerste automonteur? Je kunt rekenen op: 

 • € 2750,- tot € 5000,-
 • Een telefoon van de zaak
 • Personeelskorting op auto's, onderdelen en verzekeringen voor het gezin
 • Regie over je eigen carrière pad
 • Vrijblijvende deelname aan trainingen, cursussen en workshops
 • Een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie! 

Interesse:
Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."