AUTOmonteur

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Purmerend Ref: AM070
Salaris: € 2400,- tot € 3500,-

Heb je plezier in het sleutelen aan auto's en werk je graag als Automonteur? Zoek je een werkplek waar ruimte is voor ontwikkeling? Lees dan verder!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij onze opdrachtgever zoeken zij versterking voor onze afdeling schadebeheer. Als Schadebehandelaar ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die schade hebben gereden of gekregen. Hoe werkt het precies? De klant belt jou om de schade door te geven. Jij voert een eerste screening uit om te beoordelen of de schade verhaalbaar is. Daarna zet je alle benodigde stappen binnen de organisatie uit en met externe partijen om de klant zo snel mogelijk schadevrij op de weg te krijgen en volledig te ontzorgen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere: 

Onze opdrachtgever is op zoek naar versterking in de werkplaats. In deze rol steek jij de handen uit de mouwen, jij en je collega's zijn verantwoordelijk voor het correct en tijdig onderhoud van de auto's van onze klanten. In deze moderne werkplaats, voorzien van de nieuwste technieken en apparatuur, voer je dagelijkse werkzaamheden uit, zoals: 

 • Het inspecteren, onderhouden en repareren van auto's of (deel)systemen daarvan
 • Het opsporen van storingen
 • Het verstrekken van uitleg aan de klant over uitgevoerde reparaties

Functie-eisen:

Het is prettig als je al enige ervaring hebt als monteur, bijvoorbeeld door stages, maar als je op zoek bent naar een leer-werkplek staan wij daar zeker voor open. Het belangrijkste is dat je nauwkeurig te werk gaat en bereid bent jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast gedij je goed in een teamgerichte omgeving met een positieve werksfeer. Je beschikt ook over:

 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid, waarbij 4 dagen bespreekbaar is
 • Een afgeronde MBO 2 opleiding autotechnicus

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

 Wij bieden:

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2400,- tot € 3500,-
 • Een competitief salaris dat past bij jouw ervaring
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor je hele gezin
 • Mogelijkheden voor het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."