AUTOSPUITER

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Regio Rotterdam Ref: AM067
Salaris: € 2800,- tot € 3600,-

Ben jij nauwkeurig en geeft het je een kick als een auto weer strak in de lak de weg op kan? Werk je graag met de nieuwste technieken en apparatuur en streef je naar de hoogste kwaliteit? Lees dan snel verder!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor een vestiging in Rotterdam zoeken wij een gemotiveerde Autospuiter om het team van onze opdrachtgever te versterken. De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur, en we gebruiken moderne technieken om schades te herstellen. Een typische werkdag? Je collega's hebben gisteren de auto voorbewerkt: de deuken zijn eruit, nieuwe lampen en bumpers zijn geplaatst. De auto is bijna klaar, maar nu is het jouw cruciale taak om de voertuigen weer strak in de lak te zetten, zodat ze stralend de weg op kunnen en de klant tevreden vertrekt. Dit doe je onder andere in de One Stop Solutions cabine (OSS). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mengen van kleuren en het bijtinten. Ook controleer je de spuitinventaris en houd je je werkplek netjes en schoon.

Functie-eisen:

Uiteraard ben je gepassioneerd over het vak van autoschadeherstel en hecht je waarde aan kwaliteit en veiligheid. Je hebt al enige ervaring als:

 • Autospuiter
 • Ervaring met STP en OSS is een plus
 • Je in bezit bent van een rijbewijs B
 • En de motivatie om samen met je collega's de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

Ontwikkeling en doorgroei staan hoog in het vaandel, en als autospuiter krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2800,- tot € 3600,-
 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring
 • De mogelijkheid om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Toegang tot trainingen en workshops naar keuze
 • Onbeperkte toegang tot de Van Mossel Academy
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."