AUTOTECHNICUS

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Diverse Regio's Ref: AM041
Salaris: € 2600,- tot € 3500,-

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Autotechnicus. Heb jij een autohart én een passie om met auto’s te werken? Wil jij graag je ervaringen, kennis en expertise delen met een enthousiast team? Dan ben jij de technische topper die wij zoeken!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Als Autotechnicus is geen dag hetzelfde en is er veel afwisseling in jouw werk, want met jouw ervaring stel je storing van de auto vast. Hoe ga je dit doen? Dit ga je doen door te werken met de nieuwste apparatuur van de fabrikant, je zult ook diverse metingen uitvoeren en gebruik maken van o.a. een scoop en een megohmmeter. Jouw eigen technische kennis speelt hier een belangrijke rol om het tot een goed einde te brengen. Naast het stellen van diagnoses zul je je ook bezighouden met alle voorkomende werkzaamheden omtrent onderhoud en reparatie. Als Technisch Specialist ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen Met jouw kennis en ervaring help jij de klanten weer verder met hun mobiliteit. Hun waardering is waar jij het voor doet.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding als autotechnicus op minimaal MBO-niveau 4
  • Je hebt relevante werkervaring als autotechnicus
  • Je hebt goede kennis van autotechniek en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
  • Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler
  • Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B


Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever heeft een vestiging in regio Noord-Brabant e.o. en zij zijn gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie. Door specialisatie van een aantal gerenommeerde merken zijn zij in staat kwalitatief hoge adviezen te geven voor verkoop van deze wagens. Met hun team van professionals met diverse specialisaties bedienen zij klanten van verkoop tot en met reparatie en bieden zij service op maat.  

Wat bieden wij: 

Wij bieden een uitdagende functie binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega's en hebt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

  • € 2600,- tot 3500,-
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 Interesse:

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."