Bandenmonteur

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Spijkenisse Ref: AM055
Salaris: € 2000,- tot € 2700,-

Heb je een passie voor autotechniek en ben je bereid om aan auto's te werken? Beschik je over basiskennis van autotechniek, ook al ben je nog geen ervaren automonteur? Droom je ervan om te werken in een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur? Dan is de rol van Bandenmonteur misschien wel de perfecte start voor jou, dus aarzel niet en lees verder!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Heb je een passie voor autotechniek en ben je bereid om aan auto's te werken? Beschik je over basiskennis van autotechniek, ook al ben je nog geen ervaren automonteur? Droom je ervan om te werken in een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur? Dan is de rol van Bandenmonteur misschien wel de perfecte start voor jou!

Verantwoordelijkheden:

Met het bandenwisselseizoen voor de deur zijn we op zoek naar ervaren Bandenmonteurs om ons team bij onze opdrachtgever te komen versterken. Als Bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig monteren, demonteren en balanceren van banden. Je voert tevens reparaties aan banden uit. Kortom, als Bandenmonteur ben jij de expert als het gaat om alles wat met banden te maken heeft in onze werkplaats. Daarnaast kan het voorkomen dat je ingezet wordt voor andere monteurswerkzaamheden om je collega's te ondersteunen.

Functie-eisen:

Voor deze cruciale rol is precisie van groot belang. Je hebt een diepe interesse in auto's en streeft naar kwaliteit in je werk. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent een teamspeler. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Ervaring als bandenmonteur
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de automotive. Deze dealer staat goed bekend in diverse regio’s en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.      

Wat bieden wij:

  • Een goed salaris € 2000,- tot € 2700,-
  • Mogelijkheid om je eigen carrière pad te bepalen
  • Toegang tot trainingen en workshops naar keuze
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin
  • En natuurlijk een aantrekkelijke functie binnen een snelgroeiende organisatie!

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nlVoor meer informatie kun je ons bellen via
085 – 079 55 55.

 

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."