CLUSTER OCCASION MANAGER 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Culemborg Ref: AM073
Salaris: € 4500,- tot € 5700,-

Heb jij ruime ervaring als Occasion Manager en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de Automotive? Beschik je over sterke data-analytische vaardigheden en lijkt het jou interessant om de eindverantwoordelijkheid te dragen voor alle occasions binnen de vestigingen van onze opdrachtgever? Lees dan snel verder, want de functie van Cluster Occasion Manager is wellicht iets voor jou!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

In deze sleutelrol ben je verantwoordelijk voor alles omtrent occasions en de uitvoering van het beleid voor alle vestigingen van onze opdrachtgever. Jouw taken omvatten onder andere het realiseren van in- en verkoopaantallen, het optimaliseren van de omloopsnelheid en het behalen van de gebudgetteerde marge. Je zorgt ervoor dat de voorraad optimaal is, waarbij je jouw collega’s aanstuurt en begeleidt, zonder zelf de occasions in de showroom te verkopen. Jouw aanpak omvat onder andere de juiste inkoop, het hanteren van het sta-tijden beleid, en regelmatige bezoeken aan verschillende vestigingen. In samenwerking met de vestigingsdirecteuren en occasion verantwoordelijken beoordeel je de pricing en presentatie van de auto’s, zowel online als offline. Je biedt ondersteuning waar nodig en onderzoekt mogelijkheden om de verkoop van occasions te optimaliseren. Kortom, een verantwoordelijke en uitdagende functie. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Inkoop van occasions, met de nadruk op Renault, Dacia en Nissan, maar ook andere merken zijn mogelijk
 • Bewaking van sta-tijden en prijsstelling van de gebruikte auto’s
 • Beheer van voorraadnormen en brutomarge potentieel
 • Zorgen dat collega’s beschikken over de juiste kennis omtrent occasions en hen inspireren en ontwikkelen

In deze rol rapporteer je aan de commerciële directie van de Renault, Dacia en Nissan vestigingen.

Functie-eisen:

Het is vanzelfsprekend dat jij ruime ervaring hebt als occasion manager binnen een dealerbedrijf. Je deelt graag je kennis met anderen en ziet het als een uitdaging om het occasionproces binnen onze vestigingen naar een hoger niveau te tillen. Je hebt sterke cijfermatige vaardigheden, behoudt het overzicht, begrijpt data en rapportages, en kunt deze kennis omzetten naar concrete aansturing van verkopers. Je hebt een goed begrip van de behoeften van het team om optimale samenwerking te bereiken. Daarnaast beschik je over: 

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Het vermogen om collega’s op afstand aan te sturen, te motiveren en in beweging te krijgen
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

Wij bieden jou een verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende baan boordevol kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij willen dat jij met ons meegroeit. Daarnaast kan je rekenen op: 

 • Salaris € 4500,- tot € 5700,-
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een auto van de zaak die je ook privé mag rijden
 • Personeelskorting op een auto, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, workshops en cursussen naar keuze
 • Een leuke, verantwoordelijke en uitdagende baan binnen een snelgroeiende organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."