(Eerste) Truck Technicus (M/V) in Nijkerk (AM24-047)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Nijkerk Ref: AM24-047
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

Hey daar! Ben jij een echte autoliefhebber met een passie voor trucks? Dan hebben we bij onze opdrachtgever in Nijkerk misschien wel dé perfecte job voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven (Eerste) Truck Technicus die samen bij onze opdrachtgever aan de slag wil met de prachtige automerken. Maar wat staat er eigenlijk op jouw to-dolijstje als (Eerste) Trucktechnicus?

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Hey daar! Ben jij een echte autoliefhebber met een passie voor trucks? Dan hebben we bij onze opdrachtgever in Nijkerk misschien wel dé perfecte job voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven (Eerste) Truck Technicus die samen bij onze opdrachtgever aan de slag wil met de prachtige automerken. Maar wat staat er eigenlijk op jouw to-dolijstje als (Eerste) Trucktechnicus?

Functie-eisen:

Jij bent degene die ervoor zorgt dat die machtige vrachtwagens en grote bedrijfswagens blijven rollen! Onderhoud, reparaties, aanpassingen - jij draait er je hand niet voor om. Van het uitpluizen van complexe problemen tot het in topconditie brengen van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen voor aflevering. Klinkt als een avontuurlijke uitdaging, toch? Daarnaast:

  • Je hebt de MBO 2 opleiding Bedrijfsautotechnicus of MBO 3 opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus afgerond
  • Je hebt relevante werkervaring als (Eerste) Bedrijfsautotechnicus, bijvoorbeeld vanuit eerdere werkgever(s) of stage
  • Je spreekt en begrijpt Nederlands
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, je kunt namelijk zowel parttime als fulltime bij aan de slag

Over de Opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever ademen ze auto's. Met trots vertegenwoordigen zij 28 prachtige automerken verspreid over heel Nederland. Samen met zo'n 2.350 collega's op meer dan 90 locaties zetten zij hun voor alle klanten. Of het nu gaat om de aankoop, leasing of verhuur van een auto, zij regelen het. Van onderhoud tot schadeherstel en zelfs financiële zaken zoals financiering en verzekeringen, zij staan hun klanten bij in elke stap van hun autoreis.

Wat bieden wij:

Bij ons staat jouw welzijn centraal. Dat betekent een salaris dat past bij jouw ervaring, vaardigheden en opleiding. Maar dat is nog niet alles! Geniet van 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltimebaan, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Werk in een moderne werkplaats met topgereedschap en apparatuur. En vergeet niet jezelf te ontwikkelen tot een ware specialist! Bij dit bedrijf krijg je de kans om diverse trainingen en opleidingen te volgen, waardoor jouw expertise alleen maar groeit. En het houdt niet op: binnen onze organisatie zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien, of dat nu binnen jouw huidige vestiging is of naar andere onderdelen of merken. 

  • Salaris € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan
  • 24 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime
  • Moderne werkplaats 

Zij zijn een werkgever die echt om jou geeft en met je meedenkt. Zo vinden zij een goede sfeer op de werkvloer ontzettend belangrijk en bieden zij mooie extra's zoals kortingen op onze producten en diensten, een fietsplan en bedrijfsfitness. Bij onze opdrachtgever ben je op weg naar een bloeiende carrière én een gezonde work-life balance!

Interesse: 

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."