Frontoffice Medewerker

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Lisse-Hillegom Ref: AM057
Salaris: € 2250,- tot € 3100,-

Ben jij klantgericht en weet je ondanks hectische situaties op een duidelijke manier te blijven communiceren? Weet jij het overzicht te behouden, ook wanneer het even hectisch is? Dan ben jij de Frontoffice Medewerker die we zoeken!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Ben jij een proactieve leidinggevende met een passie voor logistieke processen? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de Automotivebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende rol als Partsmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn binnen 5 vestigingen en geef je leiding aan een team van 20 medewerkers. Ben je nieuwsgierig geworden? 

Verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever die gevestigd is in Den Haag zijn we op zoek naar een klantgerichte collega om het frontoffice-team te versterken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor planning, werkvoorbereiding en calculatie. Ze fungeren als het visitekaartje van deze vestiging en zorgen voor een servicegerichte en klantvriendelijke benadering van klanten met autoschade.

Hoe ziet een werkdag eruit? Stel je voor, een klant belt om een afspraak te maken vanwege autoschade. Jij staat de klant klantvriendelijk te woord, plant zo snel mogelijk een afspraak in en stelt hen gerust indien nodig. Het kan ook zijn dat je door collega's wordt gebeld om een afspraak voor een klant in te plannen. Jij zorgt ervoor dat de planning klopt, zodat de werkplaats efficiënt kan werken en klanten de best mogelijke service krijgen. Op de dag van de afspraak verwelkom je de klant en inspecteer je samen de schade. Om dit grondig te doen, maak je gebruik van een schade photobooth in de werkplaats. Daarnaast zorg je ervoor dat er vervangend vervoer beschikbaar is voor de klant. Uiteindelijk zorg je ervoor dat alle administratieve gegevens correct worden verwerkt in de klantdossiers en dat de planning nauwgezet wordt opgevolgd.

Functie-eisen:

Natuurlijk is het fijn als je ervaring hebt in de automotive, maar ben jij gewend in een servicegerichte functie te werken dan leren zij jou graag verder de kneepjes van het vak! Het belangrijkste in de rol is dat jij een sterke gesprekspartner bent en dat jij je communicatie weet aan te passen op diverse situaties. Daarnaast ben jij secuur, weet je het overzicht te bewaren en kan je tegen een beetje hectiek. Flexibel is jouw kernkwaliteit en je bent fulltime beschikbaar. Mocht je ervaring hebben met DeltaW of Audatex, dan is dit een pré.

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de automotive. Deze dealer staat goed bekend in diverse regio’s en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.      

Wat bieden wij:

  • Een goed salaris € 2250,- tot € 3100,-
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van een leasefietsregeling; trainingen en workshops
  • De mogelijkheid om je eigen carrière pad te bepalen
  • Het volgen van trainingen en workshops naar keuze
  • Personeelskorting op een auto, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie!

  Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nlVoor meer informatie kun je ons bellen via
  085 – 079 55 55.

   

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."