Monteur Bedrijfswagens

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband:Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: RegioWestland Ref: AM001

Je hebt ervaring als Monteur Bedrijfswagens en je bent toe aan een baan met voldoende uitdaging en een werkgever waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur Bedrijfswagensvoor de vestiging in het Westland. Als je interesse is gewekt, lees verder en solliciteer!

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Je hebt ervaring als Monteur Bedrijfswagens en je bent toe aan een baan met voldoende uitdaging en een werkgever waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur Bedrijfswagens voor de vestiging in het Westland. Als je interesse is gewekt, lees verder en solliciteer!

Als techneut ga je elke dag weer met plezier naar je werk. Op technisch gebied is er elke dag weer een mooie uitdaging en met jouw kennis en inzicht en een team van professionals om je heen ga je met vertrouwen elke uitdaging aan. Je zorgt er altijd voor dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in jouw vakgebied en je denkt na over jouw toekomst binnen het bedrijf. Je voert je werkzaamheden uit vanuit een moderne werkplaats. Het gaat dan om werkzaamheden zoals revisiewerkzaamheden zijn, onderhoud, keuringen en reparaties.

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal kennis en opleiding op MBO niveau op het gebied van voertuigtechniek
 • Je bent in het bezit van je diploma APK Keurmeester en technisch specialist of je bent bereid hiervoor te leren
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en voor zware voertuigen is een pré
 • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling
 • Je bent vriendelijk, enthousiast en leergiering
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever heeft een aantal vestigingen in Zuid-Holland en zij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van bedrijfs- en vrachtwagens. Ook kunnen zij klanten bedienen met schadeherstel, keuringen, spuitwerk en hebben zij een eigen wasstraat. Door specialisatie van een aantal gerenommeerde merken zijn zij in staat kwalitatief hoge adviezen te geven voor verkoop en verhuur van deze wagens. Met hun team van professionals met diverse specialisaties bedienen zij klanten van verkoop tot en met reparatie en bieden zij service op maat.   

Wat bieden wij:

 • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een stabiele en groeiende organisatie, die continu in ontwikkeling is
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en groei
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Een informele, maar ook ambitieuze opdrachtgever

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl.
Voor meer informatie kun je ons bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."