Partsmanager

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Bergschenhoek Ref: AM056
Salaris: € 2750,- tot € 4500,-

Ben jij een proactieve leidinggevende met een passie voor logistieke processen? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de Automotivebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende rol als Partsmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn binnen 5 vestigingen en geef je leiding aan een team van 20 medewerkers. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Ben jij een proactieve leidinggevende met een passie voor logistieke processen? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de Automotivebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende rol als Partsmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn binnen 5 vestigingen en geef je leiding aan een team van 20 medewerkers. Ben je nieuwsgierig geworden? 

Verantwoordelijkheden:

Als partsmanager ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen het magazijn op de Vans & Trucks vestigingen. Het hoofdkantoor zit in Bergschenhoek en daarnaast bevind jij je ook regelmatig in Dordrecht, Rotterdam Charlois, Rotterdam Spaanse Polder en Moordrecht. Jouw collega’s zitten op alle vestigingen. Van het inkoopbeleid, het selecteren van leveranciers, de verkoop van onderdelen tot aan het reclameren van manco’s en defecten. Dat is waar jij zorg voor draagt. Het is van belang dat je nauw samenwerkt met de servicemanagers van de andere Vans & trucks vestigingen zodat je een zo goed mogelijke dienstverlening in de werkplaats tot stand kunt brengen én natuurlijk voor de klanten. Daarnaast geef je leiding aan de magazijnchefs, de magazijnmedewerkers en de afdeling Partspro (online onderdelen bestellen). Jij weet aan welke knoppen je moet draaien om de partsafdeling op rolletjes te laten lopen en hoe je jouw medewerkers motiveert om de resultaten te behalen. Met deze afdeling van het magazijn lever je niet alleen de onderdelen tegen gunstige condities, maar ben je vooral een partner voor de klanten intern en extern. Daarnaast houd je je bezig met o.a.:

 • Het zorg dragen voor de uitvoering van het beleid binnen de organisatie op het gebied van personeel, financiën en marketing
 • Binnen de gestelde budgetten realiseren van de aftersales doelstelling voor de vestigingen zoals deze zijn afgestemd met de Operationeel Directeur
 • Opstellen en bewaken van het inkoopbeleid
 • Actief en op de juiste manier benaderen van klanten én relaties

 Je rapporteert in deze functie aan de Operationeel Directeur en bent deelnemer aan het servicemanagersoverleg. Doordat jij een duidelijke visie hebt over hoe een magazijn aangestuurd moet worden durf jij te denken over moderne invullingen met betrekking tot het leveren van onderdelen.

Functie-eisen:

Je vindt het leuk om zowel uitvoerend als eindverantwoordelijke te zijn. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld, heb je goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om te werken in een drukke en hectische omgeving. Daarnaast vragen wij:

 • HBO werk en denkniveau
 • Een gedreven, verantwoordelijke en collegiale instelling
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de logistiek bij een autobedrijf of soortgelijke functie
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de automotive. Deze dealer staat goed bekend in diverse regio’s en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.      

Wat bieden wij:

 • Een goed salaris € 2750,- tot € 4500,-
 • Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring
 • Een uitdagende baan met een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf
 • Fulltime dienstverband, waarbij geen enkele dag hetzelfde is
 • Een afwisselende baan waarbij jij de vrijheid krijgt om dit eigen te maken
 • Goede pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een leasefietsregeling; trainingen en workshops
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie!

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nlVoor meer informatie kun je ons bellen via
085 – 079 55 55.

 

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."