service-adviseur Automotive

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Zuid-Holland Ref: AM009

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Service-adviseur? Zoek jij een nieuwe uitdaging lees dan snel verder!

                            

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Wat ga je doen?
In je nieuwe baan ben jij het aanspreekpunt voor klanten die voor reparaties en onderhoud komen. Een belangrijke rol aangezien je zorgt voor een goede doorstroming van werkorders en de planning afstemt met de werkvloer en het magazijn om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Onze klanten verwachten het beste van ons: met goede communicatie, heldere prijsafspraken, (meer)werkvoorstellen en goede facturen zorg je voor klanttevredenheid. Met goed advies weet je ook onze klanten beter te helpen door aanvullende producten en diensten te verkopen.

Wie ben jij?
Uw drijfveer is duidelijk klanttevredenheid. Omdat je in een team werkt en iedereen het beste voor zijn klanten wil, is het belangrijk dat je assertief bent en je plek in het team weet te vinden. Je houdt het hoofd koel, ook als je druk bent. Je straalt warmte en gastvrijheid uit en je houdt ervan alles op orde te hebben. We vragen ook:

  • Afgeronde MBO-opleiding
  • Ervaring als Service Adviseur in de Automotive
  • Kennis van Autoline is een pre
  • Goede kennis van communicatieve- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands

Over de Opdrachtgever:
Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wat bieden wij:

  • Goed salaris conform CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een professionele en ambitieuze werkgever
  • Voldoende uitdaging en mogelijkheden om te ontwikkelen
  • Informele sfeer met korte lijnen en duidelijke communicatie

Wil je direct solliciteren? Stuur een CV met motivatie naar werk@letswurk.nl.
Voor meer informatie kun je ons bellen via 085 – 079 55 55.

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."