SERVICE ADVISEUR 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Garagebedrijf
Soort dienstverband: Detavast
Tijd: 40 uur Locatie: Heel Nederland Ref: AM036
Salaris: € 2700,- tot € 3800,-

Als Service Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor klanten die voor reparaties en onderhoud komen. Een belangrijke rol aangezien je zorgt voor een goede doorstroming van werkorders en de planning afstemt met de werkvloer en het magazijn om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Onze klanten verwachten het beste van ons: met goede communicatie, heldere prijsafspraken, (meer)werkvoorstellen en goede facturen zorg je voor klanttevredenheid. Met goed advies weet je ook onze klanten beter te helpen door aanvullende producten en diensten te verkopen.

Soliciteer direct!

Versturen

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Service Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor klanten die voor reparaties en onderhoud komen. Een belangrijke rol aangezien je zorgt voor een goede doorstroming van werkorders en de planning afstemt met de werkvloer en het magazijn om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Onze klanten verwachten het beste van ons: met goede communicatie, heldere prijsafspraken, (meer)werkvoorstellen en goede facturen zorg je voor klanttevredenheid. Met goed advies weet je ook onze klanten beter te helpen door aanvullende producten en diensten te verkopen.

Functie-eisen:

Uw drijfveer is duidelijk klanttevredenheid. Omdat je in een team werkt en iedereen het beste voor zijn klanten wil, is het belangrijk dat je assertief bent en je plek in het team weet te vinden. Je houdt het hoofd koel, ook als je druk bent. Je straalt warmte en gastvrijheid uit en je houdt ervan alles op orde te hebben.


We vragen ook:

 • Je hebt minimaal een MBO-diploma in een relevante richting
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie binnen de automotive sector
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en kunt goed omgaan met diverse klanttypen
 • Je hebt organisatorische vaardigheden en kunt goed prioriteiten stellen
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving
 • Je hebt kennis van auto-onderhoud en -reparaties
 • Je bent in staat om technische informatie op een begrijpelijke manier aan klanten over te brengen
 • Kennis van automatiseringssystemen en softwaretoepassingen is een pluspunt

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de automotive. Deze dealer staat goed bekend en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

 • € 2700,- tot € 3800,-
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een professionele en ambitieuze werkgever
 • Voldoende uitdaging en mogelijkheden om te ontwikkelen
 • Informele sfeer met korte lijnen en duidelijke communicatie

 Interesse:
Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

 

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."