Vacatuere 1E AUTOMONTEUR (M/V) IN APELDOORN (AM24-045)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Apeldoorn Ref: AM24-045
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

Klaar om je automonteur skills te boosten? Bij onze opdrachtgever hebben zij een fantastische positie voor een 1e Automonteur in hun team! Ben jij klaar voor een uitdaging en om deel uit te maken van dit team van autoliefhebbers? Wacht niet langer, laat van je horen en laten we samen de weg naar succes inslaan!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als 1e Automonteur ben jij de ultieme troubleshooter en onderhoudsmaestro! Met jouw expertise stel je diagnoses, los je problemen op en zorg je ervoor dat voertuigen weer als een zonnetje rijden. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, jij draait er je hand niet voor om. En dat alles doe je samen met een team van geweldige collega's die net zo gepassioneerd zijn als jij!

Functie-eisen:

Jij bent het type dat het liefst onder de motorkap duikt. Hard werken? Geen probleem! Maar plezier maken met je collega's is net zo belangrijk voor jou. Je wilt werken in een gezellige omgeving waar ruimte is voor groei, en waar je aan auto's van absolute topmerken kunt sleutelen. Als technisch talent en monteur met een passie voor autotechniek, ben jij helemaal in je element!

  • Een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus
  • Ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur als APK-keurmeester (dit is een grote plus!)
  • Een geldig rijbewijs B
  • BBL-leerlingen zijn ook van harte welkom om te solliciteren! 

Over de Opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever werken betekent deel uitmaken van een moderne organisatie met toegewijde aanpakkers. Elke dag streven we ernaar om onze klanten met een glimlach vooruit te helpen. Zij werken met diverse toonaangevende merken en staan garant voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Daarnaast bieden zij hypermoderne werkplaatsen, leaseopties, financierings- en verhuurdiensten, evenals schadeherstel. Met hun aanbod aan laadpalen, fietsen en deelmobiliteitsconcepten zijn zij helemaal klaar voor de toekomst. 

Wat bieden wij:

Bij ons krijg je niet alleen een salaris waar je blij van wordt, maar ook geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan korting op je fitnessabonnement, de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan of Lease a Bike, en speciale personeelsaankopen. Je krijgt 24 vakantiedagen per jaar (bij fulltime), met de optie om extra verlof bij te kopen. 

We begrijpen het belang van een goede werk-privébalans en bieden een fijne werkomgeving. Je komt te werken in een super leuk en enthousiast team waar jouw persoonlijke groei centraal staat. Klinkt goed, toch? 

  • Salaris € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd
  • 24 vakantiedagen per jaar
  • Je krijgt je eigen gereedschapskist met state-of-the-art gereedschap
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien 

Interesse: 

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en word onderdeel van hun team! Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."