Vacatuere Serviceadviseur Duivendrecht (m/V) (AM24-038)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Duivendrecht Ref: AM24-038
Salaris: € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd

Ben jij een expert in klantvriendelijkheid en kun je goed het overzicht bewaren? Heb je al ervaring als Serviceadviseur en ben je klaar voor de volgende uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken we voor de vestiging in Amsterdam versterking als Serviceadviseur! In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en fungeer je als de schakel tussen hen en je collega's in de werkplaats. Je verzorgt alle administratieve taken met betrekking tot de werkzaamheden aan de auto's, waaronder het opstellen van werkorders, het bijhouden van de planning en het bespreken van de factuur en uitgevoerde werkzaamheden met de klant. Jouw doel is om elke klant met een tevreden gevoel en een glimlach de deur uit te laten gaan. Met jouw kennis en enthousiasme motiveer en inspireer je ook je collega's om onze vestiging nog beter op de kaart te zetten.

Functie-eisen:

Deze dynamische en afwisselende baan vraagt om ervaring als Serviceadviseur. Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en goed georganiseerd. Ook in drukke situaties aan de balie behoud je het overzicht. Je streeft ernaar om uitstekende service te bieden aan klanten en samen met je collega's wil je de lat steeds hoger leggen. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

 • Minimaal 1 jaar ervaring als serviceadviseur in de automotive
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop doorgroeimogelijkheden, misschien wel naar de functie van servicemanager in de toekomst. Verder kun je rekenen op:

 • Salaris € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd
 • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring
 • Mogelijkheden om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Trainingen en workshops naar keuze
 • Onbeperkte toegang tot de bedrijfsacademy
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor jou en je gezin
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een mooie organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."