Vacature 1e AUTOMONTEUR Den Haag (AM24-017) 

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Den Haag Ref: AM24-017
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je ruime ervaring als eerste automonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je interessant om te werken in een splinternieuwe vestiging en samen met je collega's deze locatie tot een succes te maken? Werk je graag met de nieuwste technologieën en moderne apparatuur? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Binnenkort opent een van onze opdrachtgevers een vestiging in Den Haag. Om deze klanten snel, veilig en optimaal op weg te helpen, zijn zij op zoek naar een ervaren 1e Automonteur. In deze rol werk je samen met 6 collega-monteurs en ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en tijdig onderhouden van auto’s van deze klanten. Je werkt met auto's van alle merken. Hierdoor kom je dus niet alleen in aanraking met elektrische auto's, maar ook met benzine- en dieselvoertuigen. Deze variatie zorgt voor een boeiende en afwisselende baan. De dagelijkse taken omvatten onder andere:

 • Het inspecteren, onderhouden en repareren van auto’s of (deel)systemen daarvan
 • Het opsporen en verhelpen van storingen
 • Eventueel uitvoeren van APK-keuringen
 • Het verstrekken van uitleg aan de klant over uitgevoerde reparaties

Functie-eisen:

In deze functie is ervaring als eerste automonteur essentieel, bij voorkeur aangevuld met APK-papieren. Als je deze certificering nog niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid om deze te behalen. Belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat, gemotiveerd bent om samen met ons de nieuwe vestiging te laten groeien, en het leuk vindt om je collega's te ondersteunen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 autotechnicus opleiding
 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze klant is onderdeel van een groot bedrijf in de auto-industrie met diverse services. Deze dealer is zeer gerespecteerd in de omgeving en het team heeft een informele sfeer. Klanttevredenheid en goede service zijn van groot belang. Het begrijpen van de klantbehoeften vereist empathie, en medewerkers worden hier goed voor opgeleid. Kortom, een ambitieus bedrijf dat trots is op haar service

Wat bieden wij: 

Bij onze opdrachtgever krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en volop doorgroeimogelijkheden. Samen met jou willen zij groeien, en wie weet word jij in de toekomst hun eerste monteur! Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Begeleiding om je kennis uit te breiden
 • De mogelijkheid om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Vrijblijvend volgen van trainingen, workshops en cursussen naar keuze
 • En natuurlijk een uitdagende baan binnen een snelgroeiende organisatie boordevol mogelijkheden!

  Interesse: 

  Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."

  solliciteer nu