vacature 1e AUTOMONTEUR Harderwijk (AM24-018)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Harderwijk Ref: AM24-018
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je ervaring als automonteur en ben je op zoek naar een frisse uitdaging? Werk je graag met de meest recente technologieën en moderne apparatuur? Voel je je thuis in een werkplaats waar een overvloed aan kennis en ervaring heerst? Lees dan snel verder, want deze functie als eerste automonteur is precies wat jij zoekt!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Binnenkort opent een van onze opdrachtgevers een vestiging in Den Haag. Om deze klanten snel, veilig en optimaal op weg te helpen, zijn zij op zoek naar een ervaren 1e Automonteur. In deze rol werk je samen met 6 collega-monteurs en ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en tijdig onderhouden van auto’s van deze klanten. Je werkt met auto's van alle merken. Hierdoor kom je dus niet alleen in aanraking met elektrische auto's, maar ook met benzine- en dieselvoertuigen. Deze variatie zorgt voor een boeiende en afwisselende baan. De dagelijkse taken omvatten onder andere:

 • Diagnoses stellen bij zowel mechanische als elektrische storingen
 • APK-keuringen uitvoeren
 • Onderhoud en reparaties aan auto's uitvoeren

Functie-eisen:

In deze functie is ervaring als eerste automonteur essentieel, bij voorkeur aangevuld met APK-papieren. Als je deze certificering nog niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid om deze te behalen. Belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat, gemotiveerd bent om samen met ons de nieuwe vestiging te laten groeien, en het leuk vindt om je collega's te ondersteunen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 autotechnicus opleiding
 • Bij voorkeur gediplomeerd APK keurmeester of bereid om je diploma te behalen op kosten van ons
 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

Bij onze opdrachtgever krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en volop doorgroeimogelijkheden. Samen met jou willen zij groeien, en wie weet word jij in de toekomst hun eerste monteur! Verder kun je onder andere rekenen op: 

 • Salaris € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Vergoeding van reiskosten
 • Eigen regie over je carrièrepad
 • Mogelijkheid om trainingen en workshops naar keuze te volgen
 • Personeelskorting op auto's, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
 • Een boeiende en leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."