Vacature Aftersales coördinator Breda (AM24-040)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Tilburg Ref: AM24-040
Salaris: € 2750,00 - € 4500,00 br/mnd

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en beschik je over technische kennis van auto's? Weet je precies hoe je klanten een uitstekende service kunt bieden? Ben je een kei in plannen en houd je altijd het overzicht, zelfs in hectische situaties? Dan is de rol van Aftersales Coördinator echt iets voor jou. Lees snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever voor de vestiging in Breda zoeken wij een Aftersales Coördinator om een team van 3 collega's te versterken. In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke leaseklanten. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat hun bedrijfswagens zo min mogelijk stilstaan. Dit doe je door onderhoud, APK-keuringen en kleine schadeherstelwerkzaamheden efficiënt te plannen en te coördineren. Je bent proactief in het benaderen van klanten voor planningen op basis van hun behoeften en de gegevens die je hebt. Je stemt de wensen van de klanten af met onze servicepartners en zorgt voor een soepele uitvoering. Enkele van je verantwoordelijkheden zijn onder meer:

 • Het plannen en coördineren van onderhoud, APK-keuringen en klein schadeherstel voor bedrijfswagens
 • Het beheren van bestaande relaties met klanten, waaronder chauffeurs en wagenparkbeheerders
 • Het up-to-date houden van klantdossiers, communicatie en algemene relatiegegevens

Functie-eisen:

Je bent vanzelfsprekend bekend met klantvriendelijkheid en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren en mensen helpen geeft jou energie. Daarnaast beschik je over technische kennis van auto's, opgedaan in een servicegerichte functie binnen de automotive of een vergelijkbare branche. Plannen, organiseren en overzicht behouden zijn jou op het lijf geschreven. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel?

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een servicegerichte functie binnen de automotive
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijke functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren graag in jouw ontwikkeling en groei binnen ons bedrijf. Daarnaast bieden we:

 • Salaris € 2750,00 - € 4500,00 br/mnd
 • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer
 • Mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en cursussen naar keuze
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder kortingen op auto's
 • Korting op onderhoudsbeurten en autoverzekeringen voor jou en je gezin

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."