Vacature APK-Keurmeester Waalwijk (AM24-042)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Waalwijk Ref: AM24-042
Salaris: € 2750,00 -  € 3750,00 br/mnd

Heb je ervaring als automonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om APK-keuringen uit te voeren en te werken met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Dan is de functie van APK-keurmeester bij onze gezellige vestiging in Waalwijk echt iets voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij de vestiging in Waalwijk werken ze met 6 monteurs en kunnen ze wel wat extra hulp gebruiken van een APK-keurmeester. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen aan de auto’s van onze klanten. Maar dat is niet alles, je bent ook betrokken bij het repareren van auto's zodat ze weer veilig de weg op kunnen nadat ze zijn goedgekeurd voor de APK. Wanneer er geen auto's voor de APK op de planning staan, help je je collega-monteurs in de werkplaats met reparaties en onderhoud, voornamelijk aan auto's van diverse merken. We bieden onze klanten een premium service, dus je zal werken aan diverse merken auto's. Kortom, jouw taken omvatten:

 • Diagnoses stellen bij mechanische en elektrische storingen
 • Uitvoeren van APK keuringen
 • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan auto's

Functie-eisen:

Als APK-keurmeester heb je natuurlijk je APK papieren op zak. Je bent een echte vakman met een passie voor auto's. Je streeft naar uitstekende klanttevredenheid, werkt nauwkeurig en vindt samenwerken belangrijk. Ervaring als eerste automonteur is een pluspunt, maar we staan ook open voor tweede automonteurs. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde MBO-opleiding tot autotechnicus
 • Gediplomeerd APK-keurmeester
 • Beschikbaarheid voor een fulltime positie

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

Wij bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop doorgroeimogelijkheden. Je kunt rekenen op: 

 • Salaris € 2750,00 -  € 3750,00 br/mnd
 • Een telefoon en auto van de zaak, ook voor privégebruik
 • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Toegang tot trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • Een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."