Vacature Auto Monteur M/V in Drechtsteden (AM24-068)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Drechtsteden Ref: AM24-068
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 p/mnd

Niemand houdt van een auto die de geest geeft. Het is vreselijk om niet mobiel te zijn. Gelukkig ben jij er om het allemaal op te lossen!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Geen klus is jou te groot als Automonteur! Samen met je collega-monteurs zorg je ervoor dat de klanten van onze opdrachtgever tevreden zijn én blijven met hun topservice. Jij maakt als autotechnicus echt het verschil met je technische knowhow!

Als automonteur heb je een belangrijke rol. Je onderhoudt, repareert en lost problemen op aan verschillende merken. Dat doe je samen met je team, zodat hun klanten weer veilig en tevreden de weg op kunnen. Je bent deel van een geweldig autobedrijf en draagt bij aan het succes!

Functie-eisen:

Net als hun andere monteurs, doe jij er alles aan om klanten weer op weg te helpen. Je werkt snel, nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Samenwerken staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast:

 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Een afgeronde opleiding tot autotechnicus, eerste autotechnicus of technisch specialist

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat al tijden meedraait in de automotive wereld. Ze zijn een van de oudste én grootste automotivebedrijven van het land, en je kent ze vast als importeur en dealer van een heleboel bekende automerken. Maar ze doen nog veel meer! Naast auto's zijn ze ook actief in mobiliteitsoplossingen en zorghulpmiddelen. Kortom, een veelzijdig bedrijf met een rijke geschiedenis, dat altijd in beweging is en waar innovatie vooropstaat. Als je ergens wilt werken waar het bruist van de energie en ideeën, dan zit je hier goed!

Wat bieden wij:

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:

 • € 2500,00 / € 3500,00
 • Aantrekkelijke personeelsvoordelen, zoals korting op de aankoop van een nieuwe auto en op onderhoud.
 • Tal van ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen, opleidingen en doorgroeikansen.
 • De mogelijkheid om tijdens je carrière met verschillende automerken te werken.

  Interesse: 

  Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."