Vacature Auto Monteur M/V in Westland (AM24-067)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Westland Ref: AM24-067
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 p/mnd

Word jij blij van sleutelen aan auto's? Heb je een passie voor het vak? Doe je er, samen met je team, alles aan om klanten zo snel mogelijk weer de weg op te helpen? Kom dan werken als Automonteur bij onze opdrachtgever in de vestiging Westland.

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Automonteur ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren, onderhouden en repareren van voertuigen. Je lokaliseert technische problemen, stelt diagnoses en voert hoogwaardige reparaties uit. Met jouw passie voor autotechniek speel je een cruciale rol in het tevreden houden van onze klanten.

 • Inspectie, onderhoud en reparatie van auto's en hun systemen
 • Opsporen en verhelpen van storingen
 • Je collega serviceadviseur uitleg geven over de uitgevoerde werkzaamheden zodat zij deze kunnen bespreken met de klant

Functie-eisen:

Als automonteur moet je ervaring hebben in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van auto's. Je moet ook in staat zijn technische informatie duidelijk uit te kunnen leggen. Goede probleemoplossende vaardigheden en een nauwkeurige, gestructureerde werkstijl zijn essentieel. Daarnaast is teamspirit belangrijk, evenals goede communicatievaardigheden.

 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Bij voorkeur APK-keurmeester of bereid deze certificering te behalen
 • Een afgeronde MBO 3-opleiding tot autotechnicus.

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat al heel wat jaartjes meedraait in de automotive wereld. Ze zijn een van de oudste en grootste automotive bedrijven van het land en je kent ze waarschijnlijk als importeur en dealer van een heleboel bekende automerken. Maar ze doen nog veel meer! Naast auto's zijn ze ook bezig met mobiliteitsoplossingen en zorghulpmiddelen. Kortom, een veelzijdig bedrijf met een rijke geschiedenis dat altijd in beweging blijft.

Wat bieden wij:

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:

 • € 2500,00 / € 3500,00
 • Gunstige personeelsvoordelen, waaronder korting op de aanschaf van een nieuwe auto en op het onderhoud ervan
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen door middel van trainingen, opleidingen en doorgroeikansen
 • Je krijgt de kans om tijdens je carrière met verschillende merken te werken

  Interesse: 

  Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."