Vacature Auto Monteur M/V in Zuid-holland (AM24-071)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Zuid-Holland Ref: AM24-071
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 p/mnd

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Automonteur. Als je enthousiast wordt van onderhoudsbeurten en reparaties, dan willen we je graag ontmoeten! Reageer snel en we zorgen ervoor dat alles voor je klaarstaat.

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Automonteur die, samen met andere monteurs en collega’s, hun klanten topservice wil bieden. De werkplaats zit dagelijks vol met hybride, elektrische, benzine- en waterstofauto’s, dus je krijgt volop afwisseling. Jij houdt je bezig met onderhoudsbeurten en reparaties. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, je werkt samen met collega’s die 1e autotechnicus of technisch specialist zijn.

Net als je collega's werk je nauwkeurig, vakkundig en probleemoplossend. Je springt bij waar nodig en durft ook om hulp te vragen. Samen weet je meer dan alleen!

Functie-eisen:

In deze rol als automonteur ben je klantgericht en werk je nauwkeurig en probleemoplossend. Het doel is altijd om elke klant tevreden de weg op te laten gaan. Daarnaast:

 • Ben je in bezit van een mbo-niveau 2 opleiding autotechnicus
 • Werk je graag in teamverband
 • Je hebt passie voor auto’s

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat al jarenlang een grote speler is in de automotive wereld. Ze zijn een van de oudste én grootste automotivebedrijven in Nederland en je kent ze ongetwijfeld als importeur en dealer van talloze bekende automerken. Maar dat is niet alles! Naast auto's zijn ze ook actief op het gebied van mobiliteitsoplossingen en zorghulpmiddelen. Kortom, een veelzijdig bedrijf met een rijke geschiedenis dat voortdurend in beweging is en waar innovatie centraal staat. Als je op zoek bent naar een werkplek waar het bruist van energie en ideeën, dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres!

Wat bieden wij:

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:

 • € 2500,00 / € 3500,00
 • Aantrekkelijke personeelsvoordelen, zoals korting op de aankoop van een nieuwe auto en op onderhoud
 • Tal van ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen, opleidingen en doorgroeikansen
 • De mogelijkheid om tijdens je carrière met verschillende automerken te werken.

  Interesse: 

  Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."