Vacature Automonteur Amsterdam (AM24-036)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Amsterdam Ref: AM24-036
Salaris: € 2500,00 - € 3750,00 br/mnd

Ben je gepassioneerd over autotechniek en gedij je goed als Automonteur? Zoek je een werkplek waar je continu kunt blijven leren en groeien? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij onze opdrachtgever in Amsterdam hebben ze versterking nodig in de werkplaats. Hier zul je samen met je collega's verantwoordelijk zijn voor het correct en tijdig onderhouden van de auto's van onze klanten. Op deze moderne locatie werk je in een prachtige werkplaats met de nieuwste technologieën en apparatuur. Dagelijkse taken kunnen onder meer zijn:

  • Inspectie, onderhoud en reparatie van auto's en hun systemen
  • Diagnose stellen en storingen opsporen
  • Uitleg aan klanten geven over uitgevoerde reparaties

Functie-eisen:

Het is ideaal als je al wat ervaring hebt opgedaan als monteur, bijvoorbeeld via stages, maar we staan ook open voor leerlingen die een leerwerkplek zoeken. Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en altijd wilt blijven groeien. Je gedijt goed in een teamomgeving waar een positieve sfeer heerst. Verder heb je:

  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  • Fulltime beschikbaarheid, al zijn 4 dagen bespreekbaar
  • Een afgeronde MBO 2-opleiding tot autotechnicus

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een onderdeel van een groter concern dat een breed scala aan diensten aanbiedt binnen de Automotive sector. Deze dealer geniet een sterke reputatie in de regio en het team kenmerkt zich door een informele werksfeer. Klanttevredenheid en uitstekende service staan centraal. Het begrijpen en vervullen van de wensen van de klant vereist empathie, en daarom worden medewerkers grondig getraind. Kortom, het is een ambitieus bedrijf dat volledig toegewijd is aan haar dienstverlening.

Wat bieden wij: 

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarin je volop kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op: 

  • Salaris € 2500,00 - € 3750,00 br/mnd
  • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor jou en je gezin
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze
  • Een uitdagende baan binnen een mooie organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."