vacature AUTOMONTEUR Den Haag (AM24-006)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Den Haag Ref: AM24-006
Salaris: € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Binnenkort opent er een vestiging bij één van onze opdrachtgevers. Om onze klanten snel, veilig en efficiënt de weg op te helpen, zoeken we een ervaren Automonteur! In deze functie ben je, samen met je collega-monteurs, verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan de auto's van onze klanten. Dit maakt je werk gevarieerd en uitdagend. Bovendien werk je in een splinternieuwe werkplaats met de nieuwste technologieën en gereedschappen. Hier zijn je kernactiviteiten in het kort:

 • Inspecteren, onderhouden en repareren van auto's of specifieke (deel)systemen
 • Uitvoeren van onderhoudsbeurten
 • Assisteren bij het opsporen van storingen


Functie-eisen:

Het is vanzelfsprekend dat je een sterke interesse hebt in auto's, inclusief de elektrische modellen. Je vindt het leuk om eraan te sleutelen en hebt minimaal een afgeronde MBO 2-opleiding autotechniek. Werkervaring is een plus, maar als je dit hebt opgedaan tijdens stages, zijn we ook geïnteresseerd. Het belangrijkste is dat je nauwkeurig werkt, een goede service wilt leveren en gemotiveerd bent om samen met ons de nieuwe vestiging te laten groeien. Daarnaast herken je jezelf in het onderstaande profiel: 

 • Minimaal een afgeronde MBO 2-opleiding autotechniek
 • In het bezit van NEN9140 of bereid deze op onze kosten te behalen
 • Fulltime beschikbaarheid


Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

Samen krijgen jullie de kans om de vestiging op de kaart te zetten, met ondersteuning van collega's van andere vestigingen. Bij dit bedrijf krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. Zij willen samen met jou groeien! 
In de functie van automonteur krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Begeleiding om je kennis uit te breiden
 • Mogelijkheden om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Vrijblijvend volgen van trainingen, workshops en cursussen naar keuze
 • Een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie boordevol mogelijkheden! 

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."