Vacature AUTOMONTEUR Duivendrecht (AM24-015)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Duivendrecht Ref: AM24-015
Salaris: € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd

Ben jij opzoek naar een leuke baan als Automonteur? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Lees dan snel verder!                                 

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor een vestiging bij onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Automonteur. In het begin zal je komen te werken op een tijdelijke locatie van onze vestiging. Hier zal uiteraard moderne apparatuur aanwezig zijn. Naar verwachting is onze nieuwe showroom en werkplaats over een jaar klaar. Daarna kom jij te werken in een spik splinternieuwe werkplaats met de modernste apparatuur en nieuwste technieken. Wat jouw werkzaamheden in het kort zullen zijn:

 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan auto’s
 • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen
 • Klanten te woord staan om de juiste diagnose te kunnen stellen of uitleg te geven over een reparatie

Functie-eisen:

Het is positief als je al enige ervaring hebt opgedaan als monteur via stages, maar als je op zoek bent naar een leer-werkplek, staan wij daar zeker voor open. Het allerbelangrijkste is dat je nauwkeurig te werk gaat en de wens hebt om voortdurend in jezelf te blijven investeren. Bovendien waardeer je het om deel uit te maken van een samenwerkend team waarin een goede sfeer heerst. Daarnaast dien je te beschikken over:

 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid, hoewel 4 dagen bespreekbaar is
 • Een afgeronde MBO 2-opleiding tot autotechnicus

Over de Opdrachtgever:

Onze klant maakt deel uit van een groter geheel in de autowereld met allerlei toffe diensten. Deze dealer is echt een lokale held en het team is gewoonweg gezellig. Bij dit bedrijf staat top service en een glimlach voor elke klant bovenaan het lijstje! Het begrijpen van wat de klant wil is een kunst die zij hun medewerkers graag bijbrengen. Kortom, ze zijn een enthousiast bedrijf dat volledig achter een goede dienstverlening staat! 🚗✨

Wat bieden wij: 

Als team doen wij er alles aan om de auto's zo snel, goed en veilig mogelijk bij de vestigingen door het hele land te krijgen. Hierdoor kunnen onze collega's klanten blij maken met een prachtige occasion. Dit bereiken wij door als team samen te werken. Naast hard werken vinden wij een goede sfeer in het team belangrijk. Hierdoor lunchen wij gezellig samen en sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel. Wij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige functie met volop ruimte voor ontwikkeling. Wij willen graag dat jij met ons meegroeit. Daarnaast kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor jouw hele gezin
 • De vrijheid om trainingen, cursussen en workshops naar keuze te volgen
 • En natuurlijk een boeiende baan binnen een leuke organisatie!

  Interesse: 

  Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."