vacature Automonteur Hellevoetsluis (Am24-035)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Hellevoetsluis Ref: AM24-035
Salaris: € 2500,00 -  € 3750,00 br/mnd

Heb je ervaring als Automonteur en ben je graag actief bezig? Werk je graag met moderne technologieën en de nieuwste apparatuur? Dan is deze vacature als monteur misschien wel iets voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Onze opdrachtgever kan wel wat extra hulp gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega Automonteur voor deze vestiging. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct onderhouden van de auto's van onze klanten. Je voert zowel grote als kleine reparaties uit, zodat onze klanten snel en veilig de weg weer op kunnen. Hoewel de focus in de werkplaats voornamelijk ligt op een bepaald merk, komen er door de premium service die zij bieden ook auto's van andere merken binnen. Hierdoor werk je aan een verscheidenheid aan merken en modellen. Je dagelijkse taken kunnen onder meer zijn:

 • Inspecteren, onderhouden en repareren van auto's en systemen
 • Administratieve afhandeling van uitgevoerde werkzaamheden
 • Het verstrekken van uitleg aan collega serviceadviseurs over uitgevoerde reparaties

Functie-eisen:

Het is fijn als je al ervaring hebt als automonteur en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Maar zelfs als je net klaar bent met je opleiding autotechniek en op zoek bent naar je eerste vaste baan, kunnen we je de kneepjes van het vak leren. Belangrijker voor ons is dat je een goede kennis hebt van auto's en het leuk vindt om eraan te sleutelen. Je werkt nauwkeurig en vindt het belangrijk om klanten snel weer op weg te helpen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO 2-opleiding tot autotechnicus
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Fulltime beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een deel van een groot concern met een uitgebreid scala aan diensten binnen de Automotive-industrie. Deze dealer heeft een sterke reputatie in de regio en kenmerkt zich door een informele werksfeer, vooral binnen het team. Het leveren van uitstekende service en het bevorderen van klantvriendelijkheid staan centraal. Het begrijpen en vervullen van de wensen van klanten vereist inlevingsvermogen, waarvoor medewerkers grondig worden getraind. Kortom, het is een ambitieus bedrijf dat zich volledig inzet voor haar dienstverlening.

Wat bieden wij:

We bieden je een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2500,00 -  € 3750,00 br/mnd
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning
 • Een goede pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis
 • Mogelijkheid tot gebruik van ons fietsleasepla
 • Korting op sporten via bedrijfsfitness
 • En natuurlijk een uitdagende en leuke baan!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."