Vacature Automonteur (M/V) Den Haag (AM24-044)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Den Haag Ref: AM24-044
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Hey daar, Automonteur in Den Haag! Heb je een passie voor auto’s en ben je handig met gereedschap? Bij ons krijg je de kans om elke dag aan de slag te gaan met geweldige auto's en ervoor te zorgen dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Ben jij klaar om jouw technische vaardigheden te laten zien en mensen blij te maken met betrouwbare auto's? Kom bij ons team en laat die motoren brullen!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Automonteur ben jij onze held in Den Haag, waar je elke dag aan de prachtige auto's sleutelt. Het is dus aan jou om die reputatie hoog te houden. Met jouw expertise zorg je ervoor dat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op de belofte van 10 jaar garantie.

Bij onze opdrachtgever werk je niet alleen in een gezellig team, maar ook in een veilige omgeving met topgereedschap. En om jouw vakmanschap te ondersteunen, krijg je een splinternieuwe gereedschapskar. Geen probleem is te groot voor jou om vakkundig op te lossen! Kom bij ons en laat jouw skills schitteren!

Functie-eisen:

Als een van de monteurs ben jij vastberaden om die klant met een glimlach de deur uit te laten gaan. Je bent een echte snelheidsduivel, maar dan wel met precisie, en je hebt een neus voor het opsporen van problemen. Samenwerken is voor jou een tweede natuur. Maar dat is niet alles!

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding tot Eerste Autotechnicus;
  • Je hebt bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om de certificering te behalen. 

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een echt Nederlands icoon in de automotive wereld. Met een geschiedenis die teruggaat tot de begindagen van autorijden, zij zijn één van de oudste en meest gerespecteerde namen in Nederland. Als vooraanstaande importeur en dealer van diverse automerken hebben zij een stevige reputatie opgebouwd. Maar daar stopt het niet! Zij zijn ook actief op andere fronten, zoals mobiliteitsoplossingen en zorghulpmiddelen, waar zij hun passie voor innovatie en service naar nieuwe hoogten tillen. 

Wat bieden wij: 

Welkom in een uitdagende en zelfstandige rol vol kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei! Bij ons staat jouw professionele ontwikkeling hoog in het vaandel, daarom investeren we graag in jou. Wat kun je verwachten?

  • Salaris € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd
  • Korting op het kopen van een eigen nieuwe auto en het onderhoud ervan
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."