Vacature AUTOMONTEUR Veghel (Am24-023)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Veghel Ref: AM24-023
Salaris: € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je plezier in het sleutelen aan auto's en werk je graag als Automonteur? Zoek je een werkplek waar ruimte is voor ontwikkeling? Lees dan verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

In deze functie steek jij je handen uit de mouwen en ben je samen met je 9 collega’s verantwoordelijk voor het juist en tijdig onderhoud van de auto’s van onze klanten. Je komt te werken in een moderne werkplaats waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en modernste apparatuur. Dankzij de premium service die wij onze klanten bieden, sleutel je aan diverse automerken. Dit zorgt voor een gevarieerde werkdag. De werkzaamheden waar je dagelijks mee te maken kunt krijgen zijn: 

 • Het inspecteren, onderhouden en repareren van auto’s of (deel)systemen daarvan
 • Het opsporen van storinge
 • Je collega serviceadviseur uitleg geven over de uitgevoerde werkzaamheden zodat zij deze kunnen bespreken met de klant

Functie-eisen:

Het is fijn als je al veel ervaring hebt als automonteur, maar zelfs als je net klaar bent met je opleiding en ervaring hebt opgedaan tijdens een stage, staan wij open om je de benodigde vaardigheden bij te brengen. Het allerbelangrijkste is dat je nauwkeurig te werk gaat en een continue drang hebt naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast gedij je goed in een teamomgeving waarin samenwerking en een positieve werksfeer centraal staan. Verder beschik je over:

 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid
 • Een afgeronde MBO 2 opleiding autotechnicus

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

Wij bieden jou een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Wellicht ben jij wel de nieuwe eerste automonteur voor ons! Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring
 • Personeelskorting op een auto, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
 • Regie over je eigen carrière pad
 • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • En natuurlijk een leuke baan! 

    Interesse: 

    Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

    solliciteer nu

    Service Monteur

    "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."