Vacature AUTOMONTEUR Waalwijk (AM24-008)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Waalwijk Ref: AM24-008
Salaris: € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb jij ervaring als Automonteur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je het zat om continu aan auto's van hetzelfde merk te werken? Werk je graag met de nieuwste technieken en gereedschappen in een moderne en gloednieuwe werkplaats? Lees dan snel verder, want dan is deze functie als automonteur iets voor jou.

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij het remarketing centrum van onze opdrachtgever komen per jaar meer dan 20.000 auto’s binnen, die vervolgens naar onze dealerbedrijven of occasioncentra gaan om verkocht te worden. Deze auto's zijn afkomstig van leaserijders of worden ingekocht door onze inkopers via verschillende kanalen. Het is van groot belang dat onze klanten veilig de weg op gaan. Daarom worden deze auto's altijd grondig gecontroleerd en gereedgemaakt door onze monteurs in de werkplaats voordat ze naar de showroom gaan. De monteurs kunnen hierbij wel wat extra hulp gebruiken. Als automonteur zorg jij, samen met je collega's, ervoor dat de auto's worden voorbereid en indien nodig gerepareerd. Dit gebeurt vanuit onze luxe, moderne en nieuwe werkplaats. Enkele van je taken zijn onder andere: 

 • Controleren en inspecteren van auto's
 • Repareren van auto's, vervangen en vernieuwen van onderdelen
 • Administratieve verwerking van uitgevoerde werkzaamheden aan de auto
 • Eventueel uitvoeren van een APK-keuring

Functie-eisen:

Het heeft natuurlijk de voorkeur dat je een afgeronde MBO-opleiding autotechniek hebt en in het bezit bent van APK-papieren. Echter, als je de opleiding om welke reden dan ook hebt afgebroken maar wel praktijkervaring hebt, is het ook mogelijk om bij ons te werken. Jij krijgt energie van het sleutelen aan auto's en werkt nauwkeurig. Daarnaast houd je ervan om te werken in een mooie nieuwe werkplaats, waar je gebruik kunt maken van de nieuwste technieken en gereedschappen. Verder beschik jij onder andere over: 

 • Praktijkervaring in het sleutelen aan auto's
 • Bij voorkeur minimaal een afgeronde MBO 2-opleiding autotechniek
 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

Als team doen zij er alles aan om de auto's zo snel, goed en veilig mogelijk bij de vestigingen door het hele land te krijgen. Hierdoor kunnen de collega's klanten blij maken met een prachtige occasion. Dit bereiken zij door als team samen te werken. Naast hard werken vinden zij een goede sfeer in het team belangrijk. Hierdoor lunchen zij gezellig samen en sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel. Zij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige functie met volop ruimte voor ontwikkeling. Zij willen graag dat jij met hen meegroeit. Daarnaast kun je onder andere rekenen op: 

In de functie van automonteur krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2400,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken met de nieuwste technieken, apparatuur en gereedschap
 • Personeelskorting op auto’s, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor je hele gezin
 • Gratis toegang tot de sportschool op kantoor
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."