vacature AUTOSCHADEHERSTELLER Goes (AM24-005)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Goes Ref: AM24-005
Salaris: € 2300,00 - € 3000,00 br/mnd

Heb jij ervaring als Autoschadehersteller en werk je graag met de nieuwste apparatuur en technieken om de hoogste kwaliteit te leveren? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als autoschadehersteller ben jij bekend met de beste oplossingen voor de klant. Je werkt met een richtbank en herstelt en last grote plaatdelen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals uitdeuken, richten, meten, en uitlijnen van carrosserieën. Elke dag krijg je te maken met verschillende merken en modellen, met diverse soorten schades. Op deze vestiging werken ze met de nieuwste gereedschappen en apparatuur. Hun medewerkers volgen opleidingen om perfect herstel uit te voeren, en jij kunt ook gebruikmaken van deze opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Functie-eisen:

Jij bent een enthousiaste en flexibele plaatwerker met al enige ervaring in het vak. Je bent bekend met de werkzaamheden in de werkplaats en gedijt goed in een specialistisch team. Kwaliteit afleveren staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt je diploma als autoschadehersteller of minimaal 1 jaar werkervaring als plaatwerker.

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

Bij onze opdrachtgever werken ze met een hecht, loyaal en ervaren team van 9 collega’s. Samen doen ze er alles aan om de klantverwachting te overtreffen, wat ze met succes realiseren. Naast hard werken hechten ze waarde aan een goede sfeer op de werkvloer. Daarom sluiten ze de week graag af met een borrel op de vrijdagmiddag. Bovendien stimuleren ze jouw persoonlijke ontwikkeling en is doorgroei altijd mogelijk.

In de functie van autoschadehersteller krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Salaris € 2300,00 - € 3000,00 br/mnd
  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring
  • De mogelijkheid om je eigen carrière pad te bepalen
  • Het volgen van trainingen en workshops naar keuze
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Personeelskorting op een auto, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."