Vacature AUTOSPUITER Roosendaal (AM24-014)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Roosendaal Ref: AM24-014
Salaris: € 2800,00 - € 3600,00 br/mnd

Ben jij nauwkeurig en geeft het je een kick als een auto weer strak in de lak de weg op kan? Werk je graag met de nieuwste technieken en apparatuur en streef je naar de hoogste kwaliteit? Dan ben jij de Autospuiter die wij zoeken!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor een vestiging in Roosendaal zoeken wij een gemotiveerde Autospuiter om het team van onze opdrachtgever te versterken. De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur, en we gebruiken moderne technieken om schades te herstellen. Een typische werkdag? Je collega's hebben gisteren de auto voorbewerkt: de deuken zijn eruit, nieuwe lampen en bumpers zijn geplaatst. De auto is bijna klaar, maar nu is het jouw cruciale taak om de voertuigen weer strak in de lak te zetten, zodat ze stralend de weg op kunnen en de klant tevreden vertrekt. Dit doe je onder andere in de One Stop Solutions cabine (OSS). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mengen van kleuren en het bijtinten. Ook controleer je de spuitinventaris en houd je je werkplek netjes en schoon.

Functie-eisen: 

Uiteraard ben je gepassioneerd over het vak van autoschadeherstel en hecht je waarde aan kwaliteit en veiligheid. Je hebt al enige ervaring als:

  • Autospuiter
  • Ervaring met STP en OSS is een plus
  • Je in bezit bent van een rijbewijs B
  • En de motivatie om samen met je collega's de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren

Over de Opdrachtgever:

Onze klant maakt deel uit van een groot bedrijf in de Automotive sector met diverse diensten. De dealer geniet een goede reputatie in de regio en het team werkt in een ontspannen sfeer. Klanttevredenheid en service zijn prioriteit. Het begrijpen van de klantbehoefte vereist inlevingsvermogen en medewerkers worden hiervoor goed opgeleid. Kortom, een ambitieus bedrijf dat trots is op haar dienstverlening.

Wat bieden wij: 

Wij zijn een hechte, loyale en ervaren groep die zich ten volle inzet om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit bereiken we door gezamenlijke inspanningen en met succes. Naast hard werken hechten we waarde aan een positieve werksfeer. Daarom genieten we van ontspannen momenten, zoals een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, na een week van toewijding. Wij vinden het cruciaal dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen bij ons, en doorgroeimogelijkheden zijn altijd aanwezig. Als autospuiter heb je een zelfstandige en verantwoordelijke functie, waarbij je kunt rekenen op: 

  • Salaris € 2800,00 - € 3600,00 br/mnd
  • De mogelijkheid om jouw eigen carrièrepad te bepalen
  • Toegang tot diverse trainingen en workshops van jouw keuze
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."