Vacature AUTOVERKOPER Dordrecht (AM24-019)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Dordrecht Ref: AM24-019
Salaris: € 2800,00 - € 3400,00 br/mnd

Heb jij een passie voor prachtige auto's? Haal je energie uit het contact met klanten en vind je het leuk om hen te adviseren? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de verkoop? Lees dan verder, want de rol van autoverkoper zou perfect voor jou kunnen zijn!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Wij zoeken een enthousiaste aanvulling voor ons verkoopteam. Samen met je collega's is jullie gezamenlijke doel om zoveel mogelijk prachtige auto's te verkopen en klanten uitstekend te adviseren, zodat zij tevreden en blij de showroom verlaten. Hoe bereik je dit? Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, verschillende mogelijkheden te bespreken en hen te adviseren bij de aankoop van hun droomauto. Ook als ze een auto willen inruilen, bekijk jij de mogelijkheden. Met jouw oprechte interesse en eerlijk advies zien klanten jou als hun verkoopadviseur. Zodra de auto gereed is voor aflevering, bel jij de klant op en zorg je ervoor dat ze zo snel mogelijk de weg op kunnen. En dat is niet alles. Andere taken waar je mee te maken hebt, zijn onder andere:

 • Het opstellen en uitwerken van offertes
 • Calculaties maken over de restwaarde van occasions en deze voor de juiste prijs inkopen
 • Het opvolgen van leads die via verschillende kanalen zijn binnengekomen

Functie-eisen:

Natuurlijk is ervaring als autoverkoper mooi meegenomen, maar als je dat niet hebt, kunnen wij je de kneepjes van het vak leren. Het belangrijkste voor ons is dat jij een passie hebt voor auto's, uitstekende communicatieve vaardigheden bezit en weet hoe je met klanten om moet gaan om hen een uitstekende service te bieden. Je bent gemotiveerd, neemt initiatief en vindt het leuk om samen met het team succes te behalen. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële of klantgerichte functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Beschikbaarheid voor een fulltime functie

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

Bij onze opdrachtgever krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en volop doorgroeimogelijkheden. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2800,00 - € 3400,00 br/mnd
 • Een telefoon van de zaak
 • Een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken
 • Volop doorgroeimogelijkheden en de kans om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Vrijblijvende deelname aan trainingen, cursussen en workshops naar keuze
 • Een leuke baan binnen een ambitieuze organisatie

  Interesse: 

  Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."