Vacature Autoverkoper Spijkenisse (AM24-004)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Spijkenisse Ref: AM004-24
Salaris: € 2800,00 - € 3400,00 br/mnd

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als Autoverkoper, maar is het om welke reden dan ook nooit gelukt? Koester je een passie voor prachtige auto's en geniet je van het contact met klanten? Aarzel niet en lees verder, want dit is jouw kans om aan de slag te gaan als autoverkoper.

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Jij luistert naar de wensen van de klant, bespreekt de verschillende mogelijkheden die wij bieden en adviseert hen bij de aankoop. Als ze een auto willen inruilen, is dat geen probleem. Jij onderzoekt de mogelijkheden en biedt deze aan de klant aan. Dankzij jouw oprechte interesse en eerlijk advies zien jouw klanten jou als hun adviseur. Zodra de auto gereed is voor aflevering, neem jij contact op met de klant om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk de weg op kunnen. Maar dat is niet alles. Andere taken waarmee je te maken krijgt, zijn onder andere: 

 • Het opstellen en uitwerken van offertes
 • Calculaties maken van de restwaarde van occasions en deze voor de juiste prijs inkopen
 • Het opvolgen van leads die binnenkomen via verschillende kanalen

Functie-eisen:

Hoewel ervaring als autoverkoper prettig is, is het absoluut geen vereiste. Ons ervaren team kunnen jou alle ins en outs van het vak leren. Het belangrijkste voor ons is dat jij affiniteit hebt met auto's, klantcontact leuk vindt en graag als autoverkoper aan de slag wil! Je geniet ervan om klanten uitstekende service te bieden, hebt goede communicatieve vaardigheden en streeft naar het behalen van doelen. Je bent gemotiveerd, neemt initiatief en vindt het leuk om samen met het team succes te behalen. Daarnaast beschik je over onder andere:

 • Minimaal een afgeronde MBO4-opleiding
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Beschikbaarheid voor een fulltime dienstverband

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

We bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2800,00 - € 3400,00 br/mnd
 • Een zakelijke telefoon
 • Een bedrijfsauto die ook privé gebruikt mag worden
 • Talloze doorgroeimogelijkheden en de kans om je eigen carrièrepad te bepalen
 • De mogelijkheid om trainingen, cursussen en workshops naar keuze te volgen
 • En natuurlijk een plezierige baan binnen een snelgroeiende organisatie

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."