Vacature BEDRIJFSWAGENMONTEUR Rotterdam (AM24-020)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Rotterdam Ref: AM24-020
Salaris: € 2500,00 - € 3600,00 br/mnd

Raak jij enthousiast van het sleutelen aan bestelwagens? Ben je graag met je handen bezig? Lees dan snel verder, want deze baan is op jouw lijf geschreven!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij versterking voor in de werkplaats! In deze rol werk je samen met 20 collega-monteurs aan nieuwe en gebruikte bedrijfswagens van het merk Mercedes-Benz. Door jouw toewijding zet jij deze vestiging op de kaart. Je hebt diverse mogelijkheden: houd je van sleutelen aan dieselmotoren, versnellingsbakken en ander mechanisch werk? Dan kun je nog jaren bij ons aan de slag met het rijdende en nieuwe wagenpark. Of geef je de voorkeur aan complexe elektronische werkzaamheden en ligt je interesse bij de uiterst moderne elektrische bedrijfswagens? Dan ben je ook aan het juiste adres bij dit vooraanstaande merk. In alle gevallen dragen we met jouw inzet bij aan het snel weer op weg helpen van onze klanten.

 • Het opstellen en uitwerken van offertes
 • Calculaties maken over de restwaarde van occasions en deze voor de juiste prijs inkopen
 • Het opvolgen van leads die via verschillende kanalen zijn binnengekomen

Functie-eisen:

Hoewel ervaring als monteur met APK zwaar gewaardeerd wordt, zijn wij ook geïnteresseerd in jou als je ervaring hebt opgedaan tijdens stages, of als je als automonteur hebt gewerkt en de voorkeur geeft aan mechanisch werk. Wij zijn bereid om je de benodigde vaardigheden bij te brengen! We bieden jou de mogelijkheid om APK 1 te behalen als je dat nog niet hebt, of het diploma Tacho en Laadklepkeuringen te behalen. Voor ons staat voorop dat je graag met je handen werkt en waarde hecht aan een goede samenwerking. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent in het bezit van een MBO 2 diploma autotechnicus
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal goed
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, waarbij 5 dagen de voorkeur heeft

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

Wij bieden jou een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons centraal. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2500,00 - € 3600,00 br/mnd
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen
 • Opdrachtgever biedt een opleidingstraject aan waarmee je kunt doorgroeien van servicetechnicus naar gecertificeerd diagnosetechnicus
 • Toegang tot de trainingen en de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan trainingen, cursussen en workshops naar keuze

   Interesse: 

   Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

   solliciteer nu

   Service Monteur

   "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."