Vacature Chef Werkplaats Rotterdam (AM24-022)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Rotterdam Ref: AM24-022
Salaris: € 3600,00 - € 4500,00 br/mnd

Heb jij al ervaring als chef werkplaats maar ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben jij een ervaren automonteur die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Binnen deze functie geef je leiding aan een team van 18 monteurs die verantwoordelijk zijn voor het dagelijks onderhoud van Mercedes-Benz vracht- en bestelwagens, evenals het gereedmaken van voertuigen voor aflevering. Samen met de voorman trucks verdeel je het werk onder de collega’s om een vlotte werking van de werkplaats te waarborgen. Als Werkplaatsmanager steek je natuurlijk zelf ook de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden
 • Medeverantwoordelijk voor het realiseren van de werkplaatsomzet
 • Adviseren ter verbetering van de kwaliteit en efficiëntie
 • Communicatie met de importeur over technische zaken
 • Uitvoeren van administratieve taken, waaronder het opstellen van rapporten en dag afsluitingen

  Functie-eisen:

  Jij bent een ervaren Werkplaatsmanager met technisch inzicht en een passie voor bedrijfswagens. Het is van belang dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en weet waar je alle benodigde technische informatie kunt vinden. Zowel richting collega’s als richting klanten ben jij communicatief vaardig. Met jouw enthousiasme en betrokkenheid weet jij samen met je collega’s de successen te vieren. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal drie jaar ervaring als Werkplaatsmanager
  • Fulltime beschikbaarheid
  • Afgeronde MBO-opleiding richting autotechniek

  Over de Opdrachtgever:

  Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
  medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

  Wat bieden wij: 

  Wij bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke functie aan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en eventuele ambitie om door te groeien, zijn voor ons belangrijk. Verder kun je rekenen op:

  • Salaris € 3600,00 - € 4500,00 br/mnd
  • Personeelskorting op auto's, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin
  • Eigen regie over je carrièrepad
  • Vrijblijvende deelname aan trainingen, cursussen en workshops naar keuze
  • Een aangename positie binnen een snelgroeiende organisatie!

     Interesse: 

     Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

     Service Monteur

     "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."

     solliciteer nu