Vacature Diagnose Specialist Den Haag (AM24-007)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Den Haag Ref: AM24-007
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

Heb jij ruime ervaring als Automonteur en ben je een specialist in het stellen van diagnoses? Lijkt het je uitdagend om samen met een nieuw en ambitieus team een nieuwe vestiging op de kaart te zetten? Werk je graag met de nieuwste technieken en gereedschappen? Lees dan snel verder, want deze functie als Diagnosespecialist is wellicht op jouw lijf geschreven!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Binnenkort opent er een vestiging bij één van onze opdrachtgevers. In deze rol ben je, samen met je collega-monteurs, verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan verschillende automodellen van onze klanten. In eerste instantie werk je vooral aan MG-auto's, maar in de toekomst breiden we onze service uit naar auto's van andere merken. Als specialist binnen het team richt jij je op het opsporen en verhelpen van complexe mechanische en elektrische storingen. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Oplossen van technische storingen
 • Coördineren van alle bijkomende werkzaamheden en communicatie die voortvloeien uit de diagnoses
 • Collega's assisteren bij het stellen van de juiste diagnose of uitleg geven over een reparatie

Functie-eisen:

Jij bent een ware vakspecialist. Met jouw uitgebreide kennis kun je zelfstandig aan de slag. Het delen van informatie, inspireren en motiveren van collega's geeft jou voldoening. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, en je werkt nauwkeurig met de motivatie om de vestiging succesvol op de kaart te zetten. Daarnaast herken je jezelf in het onderstaande profiel: 

 • Afgeronde MBO 4-opleiding tot diagnosespecialist
 • Bij voorkeur in het bezit van APK en NEN9140, of bereid deze op onze kosten te behalen
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wij bieden:

Samen krijgen jullie de kans om de vestiging op de kaart te zetten, met ondersteuning van collega's van andere vestigingen. Bij ons krijg je een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. We willen samen met jou groeien! Daarnaast kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd
 • Begeleiding om je kennis uit te breiden
 • Mogelijkheden om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Vrijblijvend volgen van trainingen, workshops en cursussen naar keuze
 • Een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie boordevol mogelijkheden! 

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."