VACature DIAGNOSESPECIALIST breda (AM24-033)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Breda Ref: AM24-033
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

Heb je ervaring als Automonteur en ben je een specialist in het stellen van diagnoses? Werk je graag met de nieuwste technieken en gereedschappen? Dan is deze functie als diagnosespecialist in Breda echt iets voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij onze opdrachtgever hebben ze versterking nodig in de werkplaats. Als diagnosespecialist werk je samen met je collega-monteurs aan reparaties en onderhoud van verschillende automodellen van onze klanten. Jij bent de expert in het team als het gaat om het oplossen van complexe mechanische en elektrische storingen. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Opsporen en verhelpen van technische storingen
  • Het opvolgen van alle bijkomende werkzaamheden en contactmomenten die voortvloeien uit de diagnoses
  • Het assisteren van collega's bij het stellen van de juiste diagnose of het geven van uitleg over een reparatie

Functie-eisen:

Je bent een echte specialist in je vakgebied. Met jouw uitgebreide kennis kun je zelfstandig aan de slag. Je vindt het leuk om je collega's te informeren, te inspireren en te motiveren. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, je werkt nauwkeurig en bent gedreven om de vestiging tot een succes te maken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Afgeronde MBO 4-opleiding tot diagnosespecialist
  • Bij voorkeur in het bezit van APK en NEN9140 of bereidheid om deze te behalen op kosten van het bedrijf
  • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening.

Wij bieden:

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op: 

  • Salaris € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd
  • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor je hele gezin
  • De vrijheid om trainingen, cursussen en workshops naar keuze te volgen
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een gezellige organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."