Vacature DiagnosespecialisT in Gelderland (AM24-064)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Gelderland Ref: AM24-064
Salaris: € 2750,00 - € 4000,00 br/mnd

Heb je ervaring als automonteur en ben je een specialist in het stellen van diagnoses? Werk je graag met de nieuwste technieken en gereedschappen? Dan is deze functie als diagnosespecialist echt iets voor jou!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Onze opdrachtgever zoekt extra handen in de werkplaats om hun klanten snel, veilig en met een gerust hart de weg op te sturen. En daarvoor hebben ze jou, een diagnosespecialist, nodig! Samen met je team van monteurs ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van diverse automodellen. Als specialist op het gebied van diagnoses en reparaties bij complexe mechanische en elektrische problemen, speel jij een cruciale rol binnen het team. Je taken omvatten onder andere:

 • Vakkundig opsporen en verhelpen van technische storingen
 • Zorgvuldig opvolgen van alle extra werkzaamheden en communicatiemomenten die voortvloeien uit de diagnoses
 • Collega's ondersteunen bij het stellen van de juiste diagnose en het helder uitleggen van reparaties aan klanten

Functie-eisen:

Jij bent een ware vakman of -vrouw, met een schat aan kennis en ervaring waar je trots op bent. Zelfstandigheid is voor jou geen probleem; je duikt graag meteen de werkplaats in en gaat aan de slag. Maar jouw passie reikt verder dan alleen je eigen werk. Je vindt het fantastisch om je collega's te ondersteunen, te motiveren en je kennis met hen te delen. Klanttevredenheid staat voor jou op de eerste plaats, en je stopt niet voordat elke klant met een glimlach de deur uitgaat. Kortom, jij bent precies het type dat we zoeken! 

 • Afgeronde MBO 4-opleiding tot diagnosespecialist
 • Minimaal 2 jaar ervaring als eerste monteur
 • Fulltime heeft de voorkeur, maar 4 dagen is bespreekbaar

  Over de Opdrachtgever:

  In korte tijd heeft onze opdrachtgever zich ontwikkeld tot het grootste en meest dynamische autobedrijf van de Benelux. Ambitieus en vol groeipotentieel, maar nog lang niet aan de top van zijn kunnen. Ondanks de indrukwekkende omvang blijft onze opdrachtgever trouw aan zijn roots als familiebedrijf, waar het gevoel van samenhorigheid overal voelbaar is. Zij zijn klaar om de toekomst te omarmen en daarom nodigen wij jou uit om samen met hun verder te groeien! 

  Wat bieden wij:

  We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:

  • € 2750,- / € 4000,-
  • Volop doorgroeimogelijkheden in een dynamische werkomgeving
  • Geniet van 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, plus 8% vakantiegeld
  • Profiteer van een solide pensioenregeling voor jouw toekomstige plannen
  • Investeer in je professionele ontwikkeling met trainingen, cursussen en workshops
  • Kies voor duurzaamheid met ons fietsleaseplan
  • Blijf in topconditie met aantrekkelijke kortingen op bedrijfsfitness
  • Sluit de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel

  Interesse: 

  Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

  solliciteer nu

  Service Monteur

  "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."