Vacature Diagnosetechnicus in Alkmaar (AM24-053)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Alkmaar Ref: AM24-053
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

In het bruisende Alkmaar zijn we op zoek naar een  Diagnosetechnicus die net zo'n passie heeft voor auto's als onze opdrachtgever! Onze opdrachtgever staat bekend om hun vakmanschap. Als Diagnosetechnicus ben jij de held die problemen opspoort en oplost, zodat onze klanten weer zorgeloos de weg op kunnen. Maar dat is nog niet alles! Je zult ook betrokken zijn bij het onderhoud en de reparatie van deze prachtige voertuigen, en elke dag nieuwe uitdagingen aangaan. Klaar om je talenten te laten schitteren in de wereld van automontage?

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Diagnosetechnicus ben jij de held die met behulp van geavanceerde diagnoseapparatuur foutcodes leest en de bron van lastige problemen opspoort. Je speurt storingen op in de boordcomputer, sensoren, bedrading en andere elektrische onderdelen en zorgt ervoor dat ze snel en efficiënt worden verholpen. Met behulp van handleidingen, stroomschema's en andere technische informatie van de fabrikant, voer je complexe reparaties uit als een ware technische genie. En als kers op de taart voer je ook software-updates en kalibraties uit voor verschillende voertuigsystemen en -sensoren, zodat de auto's weer perfect afgestemd zijn op de weg. En weet je wat het beste is? Als je nog geen APK-keurmeester bent, is dat geen probleem! Bij onze opdrachtgever kun je de opleiding tot APK-keurmeester volgen op hun kosten. Zo blijf je groeien en bloeien in je carrière als autotechnicus!

Functie-eisen:
Als Diagnosetechnicus bij onze opdrachtgever ben jij de held!

  • Je hebt de MBO 4 opleiding Diagnosetechnicus of Technisch Specialist Personenauto's of Bedrijfswagens afgerond

  • Je hebt relevante werkervaring als Diagnosetechnicus of Technisch Specialist, bijvoorbeeld vanuit eerdere werkgever(s) of stage.

  • Je kunt zelfstandig werken en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken

  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, je kunt namelijk zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag

Over de Opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever ademen ze auto's. Met trots vertegenwoordigen zij 28 prachtige automerken verspreid over heel Nederland. Samen met zo'n 2.350 collega's op meer dan 90 locaties zetten zij hun voor alle klanten. Of het nu gaat om de aankoop, leasing of verhuur van een auto, zij regelen het. Van onderhoud tot schadeherstel en zelfs financiële zaken zoals financiering en verzekeringen, zij staan hun klanten bij in elke stap van hun autoreis.

Wat bieden wij:

Een werkgever die mensgericht is en met je meedenkt. Zo vinden zij sfeer op de vestiging erg belangrijk en hebben we nog meer goede arbeidsvoorwaarden. Zoals:

  • Salaris € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

  • Mooie kortingen op onze eigen producten en diensten, een fietsplan en bedrijfsfitness

  • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime werkweek en de mogelijkheid om ieder jaar extra vakantiedagen bij te kopen

  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied. Bij onze opdrachtgever kun je bijvoorbeeld verschillende (importeurs)trainingen en andere (vak)opleidingen volgen

  • Diverse doorgroeimogelijkheden, zowel binnen jouw eigen vestiging als naar andere bedrijfsonderdelen of merken van onze opdrachtgever

Interesse: 

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."