Vacature EERSTE AUTOMONTEUR Leiderdorp (AM24-032)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bedrijf, werving- en selectie
Tijd: 40 uur Locatie: Leiderdorp Ref: AM24-032
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je ervaring als Eerste Automonteur maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Vind je het fijn om te werken in een werkplaats waar veel kennis en ervaring is? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij onze opdrachtgever Leiderdorp hebben we versterking nodig voor de werkplaats. Daar werken ze met 6 monteurs en kunnen goed gebruik maken van een Eerste Automonteur. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van de auto's van onze klanten. Je voert APK-keuringen uit en verzorgt groot onderhoud aan de auto's. Hoewel je voornamelijk aan auto's van het merk Renault en Dacia werkt, bieden we onze klanten een premium service, dus het komt vaak voor dat je aan auto's van andere merken sleutelt. Jouw taken in het kort:

 • Diagnoses stellen bij mechanische en elektrische storingen
 • Uitvoeren van APK-keuringen
 • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan auto's

Functie-eisen:

In deze rol is het vanzelfsprekend dat je een echte vakspecialist bent. Je hebt een grote passie voor auto's, levert geen half werk af, streeft naar hoge klanttevredenheid en werkt graag in teamverband. Je bent nauwkeurig en hecht veel waarde aan goede service. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde MBO 3-opleiding tot autotechnicus
 • Gediplomeerd APK-keurmeester of bereidheid om dit diploma te behalen
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is onderdeel van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en binnen het team heerst een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staan centraal. Medewerkers worden getraind in het begrijpen van de klantenwensen. Kortom, een ambitieus bedrijf dat achter zijn dienstverlening staat.

Wat bieden wij:

Bij ons vind je een leuk en ambitieus team dat er alles aan doet om onze klanten te ontzorgen. We streven naar onze doelen en werken hier samen hard aan. Naast hard werken hechten we ook veel waarde aan een goede werksfeer. Bij ons ontbreekt het niet aan gezelligheid. Op vrijdagmiddag hebben we altijd een gezellige borrel om het weekend in te luiden en humor op de werkvloer is belangrijk voor ons. Daarnaast bieden we jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel doorgroeimogelijkheden. Verder kun je rekenen op:

 • Salaris € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Een telefoon van de zaak
 • Een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden en de vrijheid om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Mogelijkheid tot vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie

    Interesse: 

    Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

    solliciteer nu

    Service Monteur

    "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."