Vacature EERSTE AUTOMONTEUR Tilburg (Am24-027)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Tilburg Ref: AM24-027
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je ervaring als Eerste Automonteur maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Vind je het fijn om te werken in een werkplaats waar veel kennis en ervaring is? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Bij een gezellige vestiging in Tilburg kan onze opdrachtgever wel wat versterking gebruiken in de werkplaats. Zij werken hier met 6 monteurs en kunnen een Eerste Automonteur goed gebruiken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan de auto’s van onze klanten. Je voert APK-keuringen uit en verzorgt groot onderhoud aan de auto. Dit doe je voornamelijk aan auto’s van het merk Renault en Dacia, maar omdat we onze klanten een premium service bieden, komt het ook geregeld voor dat je aan auto’s sleutelt van andere merken. Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen
 • Uitvoeren van APK-keuringen
 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan auto’s

Functie-eisen:

In deze rol is het vanzelfsprekend dat jij een echte vakspecialist bent. Je hebt een grote interesse in auto’s, levert geen half werk af, streeft naar een hoge klanttevredenheid en vindt het prettig om samen te werken. Je werkt nauwkeurig en vindt een goede service erg belangrijk. Daarnaast herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Afgeronde MBO 3 opleiding tot autotechnicus
 • Je bent gediplomeerd APK-keurmeester of bereid om je diploma te behalen
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze klant is onderdeel van een groot bedrijf dat van alles doet in de autowereld. Deze dealer is echt een begrip in de buurt en het team is super relaxed. Ze vinden het  mega belangrijk om top service te bieden en altijd vriendelijk te zijn naar hun klanten. Ze leren hun medewerkers goed in te voelen op wat de klant wil, en daar trainen ze ze ook flink voor. Kortom, ze zijn een ambitieus bedrijf dat helemaal achter hun dienstverlening staat.

 

Wij bieden:

Onze opdrachtgever is een ambitieus team dat er alles aan doet om onze klanten te ontzorgen. Deze doelen willen ze graag behalen en doen dit ook als team samen. Hier werken ze dan ook hard voor. Naast hard werken vinden we een goede werksfeer belangrijk. Bij de opdrachtgever is er aan Brabantse gezelligheid geen gebrek. Zo is er op vrijdag om 13:00 altijd een gezellige vrijmibo om het weekend in te luiden en vinden ze humor op de werkvloer belangrijk. Daarnaast bieden zij jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Verder kun je rekenen op: 

 • Salaris € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring
 • Natuurlijk zorgen wij voor een telefoon van de zaak
 • Een auto van de zaak die je ook privé mag rijden
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden en de kans om je eigen carrière pad te bepalen
 • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze

    Interesse: 

    Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

    solliciteer nu

    Service Monteur

    "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."