Vacature Eerste Monteur Bedrijfswagentechnicus ALMERE (M/V) (AM24-048)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Almere Ref: AM24-048
Salaris: € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd

Bij onze opdrachtgever in Almere zoeken we een gepassioneerde Monteur Eerste Bedrijfswagentechnicus. We zijn op zoek naar iemand met dezelfde liefde voor auto's als wij. Hier in Almere zijn we gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van zowel personenauto's als bedrijfswagens van een prachtig merk. Maar wat houdt de rol van Monteur Eerste Bedrijfswagentechnicus eigenlijk in?

schrijf je hier direct in

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Jij bent de detective die complexe problemen aanpakt, soms door diepgaande analyses van boordcomputers. En wanneer een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen de deur uit moet, zorg jij ervoor dat deze tiptop in orde is voor aflevering. Plus, als kers op de taart, kun je bij onze opdrachtgever de opleiding tot APK-keurmeester volgen op onze hun kosten, dus geen zorgen als je dat nog niet bent.

Functie-eisen:
In deze rol als Monteur Eerste Bedrijfswagentechnicus ben jij de sleutelfiguur die bedrijfswagens in topconditie houdt. Van het routineonderhoud tot het uitvoeren van reparaties, installaties en andere aanpassingen, geen klus is jou te groot.

  • Je hebt de MBO 3 opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus of Eerste Autotechnicus afgerond
  • Je hebt relevante werkervaring als Monteur Eerste Bedrijfswagentechnicus of Eerste Autotechnicus, bijvoorbeeld vanuit eerdere werkgever(s) of stage
  • Je spreekt en begrijpt Nederlands, dat is belangrijk voor de veiligheid in onze werkplaats
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, je kunt namelijk zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag

Over de Opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever is de liefde voor auto's voelbaar. Trots vertegenwoordigen ze maar liefst 28 prachtige automerken, verspreid door heel Nederland. Samen met meer dan 2.350 collega's, verdeeld over ruim 90 locaties, zetten ze zich vol passie in voor elke klant. Of het nu gaat om de aankoop, leasing of verhuur van een auto, zij regelen het allemaal. Van het onderhoud tot aan schadeherstel en zelfs financiële zaken zoals financiering en verzekeringen, ze staan hun klanten bij in elke stap van hun autoreis.

Wat bieden wij:

Bij onze opdrachtgever staat jouw welzijn voorop. Ze bieden een salaris dat past bij jouw ervaring, vaardigheden en opleiding. Maar daar blijft het niet bij! 

  • Een salaris van € 2750,00 - € 3750,00 br/mnd
  • Geniet van 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltimebaan, met de optie om extra vakantiedagen bij te kopen
  • In de moderne werkplaats werk je met hoogwaardige gereedschappen en apparatuur 

En dat is nog niet alles - Ze geven je de kans om je te ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied. Volg verschillende trainingen en opleidingen, zoals (importeurs)trainingen, om je kennis te verbreden. Bovendien zijn er talloze doorgroeimogelijkheden binnen hun organisatie, zowel binnen jouw huidige vestiging als naar andere bedrijfsonderdelen of merken. Zij zijn een werkgever die om mensen geeft en met je meedenkt. Een goede sfeer op de vestiging vinden ze erg belangrijk, en daarom bieden ze nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals: 

  • Mooie kortingen op  producten en diensten
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness 

Bij dit bedrfijf haal je het beste uit jezelf én uit je carrière!

Interesse: 

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

schrijf je hier direct in

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."