vacature Magazijnmedewerker Apeldoorn (AM24-034)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Apeldoorn Ref: AM24-034
Salaris: € 2500,00 - € 3500,00 br/mnd

Heb je ervaring als Magazijnmedewerker? Ben je geïnteresseerd in een baan binnen de automotive en houd je ervan om een eigen winkel te runnen? Lees dan snel verder, want de functie van magazijnmedewerker bij ons zou perfect voor je kunnen zijn.

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Je zorgt ervoor dat jouw collega-monteurs altijd over voldoende materialen beschikken in de werkplaats en nooit misgrijpen. Dit kunnen auto-onderdelen zijn, maar ook gereedschap. Daarnaast zorg je ervoor dat de voorraad in het magazijn op peil blijft, plaats je bestellingen waar nodig en zorg je ervoor dat het magazijn netjes blijft. Dankzij jouw optimale voorraad kunnen jouw collega's onze klanten zo snel mogelijk van dienst zijn. Ook kan het voorkomen dat je af en toe moet bijspringen bij de receptie of een onderdeel buiten de deur moet halen. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie! Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Automonteurs voorzien van de juiste onderdelen
 • Inkomende goederen opslaan
 • Administratieve taken zoals het bestellen van nieuwe onderdelen
 • Beheer van voorraden

Functie-eisen:

Het is natuurlijk prettig als je al ervaring hebt als magazijnmedewerker binnen de automotive, maar als dat niet het geval is, maar je wel ervaring hebt als magazijnmedewerker, dan leren wij je de kneepjes van het vak. Het belangrijkste voor ons is dat je affiniteit hebt met auto's, het overzicht weet te bewaren en georganiseerd te werk gaat. Je hebt veel contact met collega's en soms ook met klanten; dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden is dit geen enkel probleem! Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Fulltime beschikbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij:

We bieden je een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Salaris € 2500,00 - 3500,00 br/mnd
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen
 • Een leuke baan binnen een snelgroeiende organisatie met fantastische collega's!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."