Vacature Service Adviseur in bollenstreek (AM24-057)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Noord-Brabant Ref: AM24-063
Salaris: € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd

Heb je al ervaring als Service Adviseur en voel je dat het tijd is voor de volgende stap? Droom je ervan om deel uit te maken van het team bij het toonaangevende garagebedrijf in Nederland? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Als het gaat om het organiseren van onderhoud en reparaties, ben jij onze alleskunner! Of je nu achter de balie staat of aan de telefoon, jij bent de eerste persoon die onze klanten ontmoet en zorgt ervoor dat ze zich direct thuis voelen. Werkorders opstellen, de werkplaatsplanning coördineren en zorgen voor vlotte uitgifte en facturatie van vervangende auto's? Geen zorgen, jij hebt alles onder controle en werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Kostenberekeningen maken en facturen bespreken met klanten? Dat is ook jouw domein, en je zorgt altijd voor een vriendelijke en efficiënte afhandeling van betalingen.

Functie-eisen:

Als Service Adviseur ben jij de spil waar alles om draait. Vanaf het moment dat onze klanten binnenkomen, ben jij hun eerste aanspreekpunt en het gezicht van het bedrijf. Maar jouw taken gaan veel verder dan alleen ontvangst, je bent de stem aan de telefoon, je beantwoord e-mails en je bent de meester in het verwerken van reparatie- en onderhoudsgegevens in het systeem.

Je werkt vanaf de receptie, het bruisende middelpunt van het bedrijf, waar je een breed scala aan taken uitvoert:

 • Warm onthaal van klanten
 • Behandeling van telefoontjes en e-mails
 • Deskundig advies over reparaties en onderhoud
 • Opstellen en verwerken van offertes
 • Efficiënte inkoop van benodigde onderdelen
 • Grondige inventarisatie en afhandeling van schades
 • Samenwerking met onze Chef Werkplaats voor monteursplanning
 • Transparante facturatie en uitleg aan klanten

Er wordt meer verwacht dan alleen het afvinken van takenlijstjes. Je krijgt de ruimte om mee te denken en jouw ideeën te delen over hoe zij hun organisatie continu kunnen verbeteren. Jouw creativiteit en proactieve houding maken jou een onschatbare schakel binnen het team.

Over de Opdrachtgever:

In het bruisende hart van de Bollenstreek schittert de vestiging van onze opdrachtgever, een onmisbare schakel in een nationaal netwerk van vooraanstaande garages. Sinds de oprichting van het bedrijf, zo'n 30 jaar geleden, hebben zij zich ontwikkeld tot een waar begrip in de Nederlandse autobranche. Als trotse leden van de BOVAG en erkend door de RDW, streven zij altijd naar topkwaliteit en ongeëvenaarde service, zonder concessies. Samen met meer dan 350 gelijkgestemde garages bieden zij een uitgebreid scala aan diensten voor elk automerk onder de zon. De monteurs zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ze hebben ook een diepe passie voor het onderhouden van auto's van elk merk, met een ongeëvenaard niveau van vakmanschap. Of je nu rondrijdt in een knusse hatchback of een robuuste bedrijfswagen, bij hen ben je altijd in vertrouwde handen. Welkom bij de familie. 

Wat bieden wij:

Een werkgever die mensgericht is en met je meedenkt.

 • Salaris € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een superleuk team 
 • Collega's die echt wel van wanten weten
 • Uitzicht op een vast contract

Interesse:

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."