Vacature Service manager in Noord-Holland (AM24-070)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf
Tijd: 40 uur Locatie: Regio Amsterdam Ref: AM24-070 
Salaris: € 3500,00 - € 4750,00 br/mnd

Ben jij een ervaren serviceadviseur die klaar is voor de volgende stap? Heb je een passie voor leidinggeven en wil je klantverwachtingen overtreffen? Dan is dit je kans om te schitteren! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Service Manager. Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken we een spontane Servicemanager. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor alles wat met aftersales te maken heeft. Jij zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de servicebalie, het magazijn en de werkplaats soepel verloopt, zodat klanten de best mogelijke service krijgen. Je houdt de doelen in de gaten, stuurt bij waar nodig, en zorgt voor een solide basis. Dankzij jouw ervaring weet je je collega's te motiveren, inspireren en coachen. Je springt bij waar nodig en overtreft zo de klantverwachtingen. Als Servicemanager ben je verantwoordelijk voor: 

 • Toezicht houden op de aftersales-processen, van servicebalie tot werkplaats, om een uitstekende klantbeleving te garanderen
 • Bewaken van de gestelde doelen en bijsturen waar nodig om de prestaties te optimaliseren
 • Motiveren, inspireren en coachen van collega's om een sterk en effectief team te creëren
 • Verantwoordelijk zijn voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden in de vestiging.
 • Het opvangen en oplossen van problemen, zodat alles vlot blijft draaien en de klantverwachtingen worden overtroffen.

Functie-eisen:

Als Servicemanager weet je precies hoe het werkt bij een servicebalie van een dealerbedrijf. Je hebt ruime ervaring in het vak en begrijpt als geen ander wat er nodig is om alles soepel te laten verlopen. Natuurlijk is het mooi als je al ervaring hebt in het premium segment, maar ook als dat niet zo is, helpen zij je graag de kneepjes van deze branche te leren. Het belangrijkste voor hen is dat je bekend bent met de automotive sector, stressbestendig bent en sterke communicatieve vaardigheden hebt. Met jouw enthousiasme inspireer je mensen en krijg je ze mee in jouw visie. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Service Adviseur/Manager in een autobedrijf
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • En je neemt een goede dosis enthousiasme mee

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever heeft een ongekende passie voor auto's! Ze vertegenwoordigen met trots 28 fantastische automerken, en dat door het hele land. Samen met meer dan 2.350 collega's, verspreid over ruim 90 locaties, doen ze er alles aan om klanten blij te maken. Of je nu een auto wilt kopen, leasen, of huren, zij hebben het allemaal onder controle. Ze verzorgen onderhoud, schadeherstel, en zelfs financiële zaken zoals financiering en verzekeringen. Hun toegewijde team staat altijd klaar om je te begeleiden bij elke stap van je autoreis. Met hun uitgebreide dienstenpakket zorgen ze ervoor dat elke autodroom uitkomt!

Wat bieden wij:

We bieden je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je volop kansen hebt voor persoonlijke groei en carrièremogelijkheden. Bovendien kun je rekenen op: 

 • Salaris € 3500,00 / € 4750,00 br/pmd
 • Een dynamische werkomgeving in een uitdagende markt
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Persoonlijke ontwikkelingmogelijkheden

Interesse:

Klaar om je passie voor auto's om te zetten in actie? Solliciteer nu en wordt onderdeel van hun team! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."