Vacature Serviceadviseur Amsterdam (AM24-021)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf 
Tijd: 40 uur Locatie: Amsterdam Ref: AM24-021
Salaris: € 2800,00 - € 3800,00 br/mnd

Ben jij de ultieme belichaming van klantvriendelijkheid? Zoek je naar een veelzijdige en uitdagende functie waarin je het overzicht behoudt, zelfs in hectische situaties? Lees dan snel verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een klantvriendelijke collega om ons team te versterken als Serviceadviseur. Jij verwelkomt klanten met een grote glimlach en vormt de schakel tussen de klant en de werkplaats. Hoe gaat dit in zijn werk? Klanten bellen voor een afspraak, en jij plant samen met hen een geschikte datum en tijd. Op de dag van de afspraak ontvang jij de klant, bespreekt eventuele problemen met de auto en draagt vervolgens de werkzaamheden over aan je collega's in de werkplaats. Zodra de auto gereed is, bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden met de klant. Uiteraard verwerk je alles ook administratief en bewaak je de planning van de werkplaats. Verdere taken zijn onder andere:

 • Aanmaken van werkorders
 • Bewaken van de voortgang van de planning
 • Bespreken van facturen en uitleg geven aan de klant over de uitgevoerde werkzaamheden
 • Voorbereiden van afspraken

Functie-eisen:

Natuurlijk is het prettig als je al ervaring hebt als Serviceadviseur in de Automotive. Maar als je ervaring hebt opgedaan in de horeca of een andere servicegerichte functie met veel klantcontact, leren wij jou graag de ins en outs van ons vak! Het belangrijkste is dat jij samen met je twee collega-serviceadviseurs de klanten uitstekend helpt. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend, en je vindt het leuk om in contact te staan met klanten. Jij behoudt moeiteloos het overzicht aan de balie, zelfs tijdens drukke periodes! Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Fulltime beschikbaarheid, maar 4 dagen is bespreekbaar

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de
medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen bij ons, en doorgroeien is altijd mogelijk. Als serviceadviseur krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Salaris € 2800,00 - € 3800,00 br/mnd
 • De mogelijkheid om je eigen carrièrepad te bepalen
 • Toegang tot trainingen en workshops naar keuze
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor het hele gezin;
 • En natuurlijk een plezierige functie binnen een snelgroeiende organisatie!

    Interesse: 

    Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

    solliciteer nu

    Service Monteur

    "Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."