Vacature Serviceadviseur Breda (M/V) (AM24-039)

Korte Omschrijving

Soort bedrijf: Autobedrijf
Soort dienstverband: Contract bij bedrijf                                     Tijd: 40 uur Locatie: Breda Ref: AM24-039
Salaris: € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd

Ben jij een expert in klantvriendelijkheid en houd je het hoofd koel, zelfs als het druk is? Zoek je een afwisselende en uitdagende baan? Lees dan verder!

Reageer vandaag nog

Vacture Omschrijving

Taken en verantwoordelijkheden:

Voor onze opdrachtgever in Breda zijn we op zoek naar een klantvriendelijke collega voor het frontoffice. Als Serviceadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vertegenwoordig je onze vestiging. Je verwelkomt klanten met een glimlach en staat hen bij met diverse vragen, voornamelijk over service gerelateerde zaken. Je vormt de brug tussen de klant en de werkplaats, waarbij je zorgt dat alle informatie correct wordt overgedragen. Een typische werkdag kan er zo uitzien: je ontvangt een klant voor een afspraak, plant samen met hen een geschikte datum en tijd in, bespreekt eventuele issues met de auto, en geeft deze informatie door aan je collega's in de werkplaats. Na de reparatie bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden met de klant en verzorg je de administratieve afhandeling. Daarnaast behoren tot je taken:

 • Het aanmaken van werkorders
 • Het bewaken van de voortgang in de planning
 • Het bespreken van facturen en het geven van uitleg aan klanten over uitgevoerde werkzaamheden
 • Het voorbereiden van afspraken

Functie-eisen:

Idealiter heb je ervaring als Serviceadviseur in de automotive sector, maar ook als je uit een andere servicegerichte branche komt, zoals de horeca, nodigen we je uit om te solliciteren. Het belangrijkste is dat je samen met je collega's uitblinkt in klantvriendelijkheid en goed overweg kunt met klanten. Je weet als geen ander hoe je het overzicht behoudt, zelfs op drukke momenten aan de balie. Herken jij jezelf in het volgende profiel?

 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Fulltime beschikbaarheid

Over de Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een groter concern met een breed dienstenpakket binnen de Automotive. Deze dealer staat goed bekend in de regio en er heerst binnen het team een informele sfeer. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop. Het vertalen van de klantenwens vergt inlevingsvermogen en daar worden de medewerkers ook gedegen op getraind. Kortom een ambitieus bedrijf wat staat achter haar dienstverlening. 

Wat bieden wij: 

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Salaris € 2800,00 - € 4000,00 br/mnd
 • Personeelskorting op auto's, onderhoudsbeurten en verzekeringen voor jou en je gezin
 • Mogelijkheden om trainingen, cursussen en workshops naar keuze te volgen
 • Onbeperkte toegang tot de bedrijfs Academy
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een groeiende organisatie!

Interesse: 

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en voldoe jij aan de functie-eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV met motivatie naar werk@letswurk.nl of bel voor meer informatie naar 085 – 079 55 55.

solliciteer nu

Service Monteur

"Samen met Letswurk was het vinden van een baan een traject waar ik veel over mezelf heb geleerd. Zij hebben aandacht voor je en streven langdurige relaties na."